dinsdag 12 maart 2013

Dinsdag 12 maart 2013

Westlands voetbalnieuws

MSV'71 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Bojan Stefanov. De Macedoniër keert na jaren weer terug bij de Maassluise club, Momenteel speelt hij bij 's-Gravendeel


Wedstrijden

Vanavond treft 3e klasser MSV'71 op De Hoge Bomen het zaterdagteam van Verburch (4e klasse). Wedstrijd staat onder leiding van Steven van Erven en begint om 20:30 uur. De winnaar in dit 2e duel van de Westlandcup treft in de volgende ronde 2e klasser Lyra.
Eerder wist Westlandia za. Quintus al uit te schakelen.


Overig nieuws

Volgens diverse media zijn 2 clubs uit de 1e divisie in acute geldnood.

  • FC Emmen heeft  2 dagen de tijd om 60.000 euro te betalen aan een bedrijf (gevolg van een rechtzaak). 
  • SC Veendam heeft ruim 4 ton nodig om te overleven. Investeerders willen op dit moment geen geld (meer) in de club steken. Afgelopen periode heeft de hoofdsponsor nog geholpen bij het betalen van de salarissen.


Hoe vergaat het de jongens met roots in het Westlandse voetballand


Johan VoskampSlaskSlask verspeelde bij Ruch Chorzów weer 2 punten (1-1). Johan Voskamp zat niet bij de selectie.

Tonny Trindade de VilhenaFeyenoordDankzij de nuttige 1-0 overwinning bij Roda JC is Feyenoord  nog steeds kasnhebber op de titel. In de loop van deze week zal De Vilhena ook horen of hij de komende week aan mag sluiten bij het "grote Oranje". 

Bart SchenkeveldHeraclesDe club uit Almelo won thuis met 1-0 van NEC. Schenkeveld kwam door een blessure niet in actie

Jeff StansRKC WaalwijkDe Waalwijkers verloren met 1-0 bij FC Utrecht  Voor Stans was er alleen plaats op de bank.

Rangelo JangaExcelsior R.Janga viel in de 63e minuut in tegen Allmere City FC. Excelsior stond toen al met 3-0 voor. De ou-speler van Excelsior M. scoorde in de 77e minuut nog van 11 meter. (eindstand 5-0)

Darren MaatsenExcelsior R.---

Robert Zwinkels
ADO Den HaagDoor de blessures van Zwinkels en Coutinho mocht 3e doelman Martijn de Zwart onder de lat tegen AZ. De doelman, afkomstig van Quick Boys, hielp ADO in Alkmaar aan een punt (1-1). De Zwart is ook in gesprek over een langer verblijf bij ADO.


Daan SmithExcelsior R.---


Roy KortsmitSparta RIn de vrieskou won Jong Sparta thuis ,et 2-1 van PEC Zwolle. Kortsmit stond de gehele wedstrijd onder de lat.


Glenn BoonADO Den HaagDe wedstrijd tegen koploper VOC werd zondag afgelast. Voor de jonge belofte van ADO een mooie gelegenheid om eens een keermet zijn "maten" de wedstrijd Westlandia - RKAVV te bezoeken.


Bryan JanssenSparta R.---


Tom van VeenADO Den Haag---


Maarten de FockertFeyenoord---


Mandy v.d. BergVittsjö GIKMet de Oranje-dames speelt de Westlandse een toernooi op Cyprus. Maandagavond was er de wedstrijd tegen Canada.........In de wedstrijd tegen Zwitserland  van afgelopen vrijda (1-1) kwam Mandy niet in actie. Eerder die week werd ook 1-1 gespeeld tegen Finland. Mandy speelde toen we de gehele wedstrijd. 


Michelle Vrieling
ADO Den Haag
Door de interlands van de diverse lichtingen van Oranje, ligt de competitie stil. Wel werd er afgelopen week geoefend tegen de B-jeugd van Den Hoorn. Het werd een 3-0 nederlaag


Mandy van Dijk
ADO Den HaagMet Oranje-onder-17 is de Honselersdijk actief voor een EK-ticket. Helaas was Duitsland in de 1e wedstrijd veel te sterk (5-1, na 1-1 ruststand). Tegen gastland België werd het zaterdag 0-3. Denemarken is de laatste tegenstander in de poule. 


Sarina Wiegman ADO Den Haag---

Raily IgnacioSpakenburgDe oud-speler van Westlandia verloor dé wedstrijd van het seizoen. Bij buurman IJsselmeervogels werd het 1-0. Ignacio werd op de site van IJsselmeervogels uitgeroepen tot beste man van Spakenburg. Door deze nederlaag zijn de "blauwen" afgedaald naar de 14e plaats in de topklasse. Aan het einde van het seizoen is deze plek goed voor een ticket in de hoofdklasse. .........


Geen opmerkingen:

Een reactie posten