woensdag 27 februari 2013

Woensdag 27 februari 2013

Westlands nieuws

De rode kaart die MVV'27-keeper Jesse Lub kreeg in de competitiewedstrijd tegen Westlandia is geseponeerd. In eerste instantie eiste de tuchtcommissie nog 4 wedstrijden schorsing, maar Lub ging daar niet mee akkoord. Op basis van verklaringen en het verweer werd de 24-jarige oud-doelman van Excelsior M vrijgesproken.

Na de roerige weken rondom de selectie van HVC'10, valt er nu ook goed nieuws te melden uit De Hoek. De volgende spelers zullen namelijk ook volgend seizoen actief zijn aan de Rondgang:
Leroy Smits, Remco Koornhof,  Daniel vd Knijff,  Wesley vd Est, Nillson vd Hoff, Mitchel van Boven, Otmar van Deventer Jurgen Warbout

De tricolores hebben inmiddels voor volgend seizoen een nieuwe buitenspeler aangetrokken. Van Rijnsburgse Boys komt Richal Leitoe over naar Maassluis.

Vanavond vindt in Rijswijk de loting plaats van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Liefst 81 standaardteams hebben voor dit toernooi ingeschreven. (bron Haaglanden Voetbal)

De KNVB heeft besloten dat Westlandia de wedstrijd bij Hilversum op een donderdagavond in maart in moet halen. Dat betekent de komende weken een zwaar programma voor de hoofdklasser uit Naaldwijk:
  • zondag 3 maart  Elinkwijk - Westlandia
  • zondag 10 maart Westlandia - RKAVV
  • zondag 17 maart Quick - Westlandia
  • donderdag 21 maart Hilversum - Westlandia
  • zondag 24 maart Westlandia - EDO
  • zaterdag 31 maart Westlandia - HFC
  • maandag 1 april De Zouaven - Westlandia

De wedstrijden

FC 's-Gravenzande heeft in een oefenwedstrijd bij Jong Sparta met 2-1 gewonnen. De Westlandse doelpunten werden gemaakt door Jasper van Dijk en Danny Bijl

De beloftes van Westlandia hadden het lastig tegen de A1 van ADO Den Haag. In het Zuiderpark stond het met de rust al 4-0. Eindstand 4-1,

Overig opmerkelijk nieuws

---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten