woensdag 13 februari 2013

Woensdag 13 februari 2013

Westlands nieuws

Westlandia is naast het vastleggen van spelers voor de zondagselectie ook druk bezig met het vastleggen van het technisch kader. Bij het 2e team van de zondag vertrekt Maikel Renfurm. Hij zal worden opgevolgd door de huidige trainer van de A1 Theo Verbeek.
Trainer Pieter Jongmans maakt de overstap van Quick H. naar de A1 van de Naaldwikers. Jongmans was eerder als speler actief bij de zondagselectie van Westlandia.

Barry Sikking wordt volgend seizoen hoofdtrainer van de A-jeugd van FC 's-Gravenzande Hij is op dit moment trainer van de dames 1 van RCL uitkomend in de topklasse. Bij de jeugd heeft hij ervaring als trainer van de D t/m A bij onder meer sv DWO, FC Kranenburg en Haaglandia, vanaf 2000 in de 1e klasse, hoofdklasse en 2de divisie.

S.V. Honselersdijk presenteerde een nieuwe trainer voor de B-jeugd selectie Rob Noordermeer uit Honselersdijk zal deze talenten verder op gaan leiden voor het 1e team. In het verleden is hij o.a. trainer geweest bij V.V. Abbenbroek, S.V. Simonshaven en V.V Rozenburg. Dit seizoen is hij trainer van DUNO A1, dat speelt in de tweede klasse.


Westrijden
Komend weekend is er alleen in de hoofdklasse een officieel programma.

  • (competitie) Excelsior M. treft Heinenoord 
  • (competitie) FC 's-Gravenzande speelt tegen Deltatsport (speelronde 22)
  • (competitie) Honselersdijk haalt in bij CION
  • (competitie) Westlandia ontvangt zondag SC Feyenoord
  • (Westland Cup) Quintus treft Westlandia za.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten