vrijdag 1 februari 2013

Vrijdag 1 februari 2013


Westlands voetbalnieuws


Henk Baggerman promoveerde vorig seizoen met VV Monster naar de 2e klasse. Door de fusie met Polanen was het niet mogelijk om aan te blijven op sportpark Polanen. De trainer werd vervolgens met allerlei clubs in verband gebracht, maar tot een contract kwam het echter niet. Komend seizoen is Henk Baggerman wel weer actief op het veld. Hij heeft dze week overeenstemming bereikt met Full Speed in Delft. Hij volgt daar Alex Scholte op.
Cor Spruijt, oud jeugd-trainer van Westlandia, wordt komend seizoen trainer van het 2e team van Die Haghe. Hij wordt daarmee assistent van zijn voormalig teamgenoot Wim de Jong

Hans van Laar zal komend seizoen de taken hoofdtrainer van Laakkwartier gaan combineren met die van technisch manager. Van Laar was de laatste trainer die met Rood-Wit uit 's-Gravenzande een kampioenschap kon vieren. 

MSV''71 oefende deze week tegen DVO''32. De ploeg van Henk Boon won met 7-2 en gaat dus vol goede moed vanaf zaterdag (MVV''27 thuis) strijden voor lijfsbehoud in de 3e klasse. 


Overig nieuws



-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten