dinsdag 5 februari 2013

Dinsdag 5 februari 2013


Westlands voetbalnieuws



Wilfred van Leeuwen zal na dit seizoen in dienst treden als hoofdtrainer bij topklasser VVSB. De trainer. die met Westlandia kampioen werd in de hoofklasse, was recent nog aangesteld als hoofd opleidingen bij ADO Den Haag. Bij deze club was hij ook assistent bij het 1e team geweest en was hij in verschillende periodes verantwoordelijk voor de beloftes, de onder 21 en de onder 19.

Wouter Gudde speelt komend seizoen bij XerxesDZB. De speler van Excelsior M. zal daar in de selectie samen gaan spelen met Jan Tuitel die overkomt van Leonidas.
De Rotterdamse club maakte op de eigen site bekend dat ook Marcel Meeuwis van Roda JC volgend seizoen deel uit zou maken van de selectie, maar dit was bedoeld als grap....

Wedstrijden

----


Hoe vergaat het de jongens met roots in het Westlandse voetballand

Nieuws voor deze rubriek kan gemaild worden naar westlandsvoetbal@Live.nl

JOHAN VOSKAMP (Slask). De Westlander verblijft deze week nog met zijn team op Cyprus. De competitie in Polen begint voor de huidige landskampioen pas op 23 februari a.s.  met een thuiswedstrijd tegen Widzew Łódź

JEFF STANS (RKC).  Geen speelminuten voor de middenvelder in de thuiswedstrijdt tegen Heerenveen (0-1)

TONNY TRINDADE DE VILHENA (Feyenoord): Cor Pot heeft de voormalige speler van VDL uitgenodigd voor de oefenduel van jong Oranje. De beloften spelen vanavond tegen Kroatië. Die uitverkiezing heeft de middenvelder goed gedaan: hij scoorde 2x in de competitiewedstrijd bij Willem II

BART SCHENKEVELD (Heracles): Na lange tijd heeft de verdediger uit Den Hoorn weer eens 90 minuten in de ererdivisie gespeeld. Bij Roda speelde hij 3-3 met Heracles.

DARREN MAATSEN (Excelsior R.): Slechts 14 minuten mocht de oud speler van Excelsior M meespelen in het duel tussen de staartploegen uit de 1e divisie (1-1)

RANGELO JANGA (Excelsior R.): Door een blessure moest de spits al voor de rust de strijd in en tegen Eindhoven staken. 

RAILY IGNACIO (Spakenburg):  De topklasser is bezig aan een verloren seizoen. Uitgesckakeld in 3e ronde van de beker door 1e klasser Breukelen en een 13e  (=p/d-)plaats in de Topklasse Afgelopen zaterdag speelde de goalgetter van Westlandia de 2e helft  tegen Rijnsburg (1-1)

MICHELLE VRIELING (ADO Den Haag).  De oud-speelster van Westlandia speelde 90 minuten tegen PSV (1-0 nederlaag).

BRYAN JANSSEN (Sparta). Met de onder 19 van de Rotterdammers verloor de keeper uit De Hoek met 2-0 van PSV

Geen opmerkingen:

Een reactie posten