zaterdag 12 januari 2013

Westlands voetbalnieuws van zaterdag 12 januari 2013



Westlands nieuws

In het AD van vrijdag wordt wekelijks aandacht besteed aan de wedstrijden van de standaardteams in het weekend dat daarop volgt. Zo ook afgelopen vrijdag.  Wat opviel was dat in de kantlijn van de voorbeschouwing op de wedstrijd SVC''08 - Lyra wordt gemeld dat er 4 selectietrainers aan het einde van het seizoen niet meer werkzaam zullen zijn op sportpark De Zweth. Het vertrek van Jos v.d. Helm en Peter Wouters was al bekend. Na valt ook te lezen dat Remco Andringa (3e elftal en voorheen jeugdtrainer VELO) een wereldreis gaat maken. Last but not least wordt het stoppen van Piet Doorn gemeld. De oud-trainer van Monster, Quintus en Schipluiden stopt bij de A1 van de Lierse club.

Diezelfde krant weer te melden dat de selectie van HVC''10 in de bres is gesprongen voor Leon van Nieuwkerk. Het bestuur van de club wil de huidige assistent van trainer Bert den Best volgend seizoen  "fulltime""  inzetten op de voetbalschool en de jeugdopleiding.

Van de site van Sportclub Monster:


We moeten toch voetballen

Het zal jullie niet zijn ontgaan. Ondanks de afwezigheid van ons eerste- en gedeeltelijk tweede elftal zal de wedstrijd Sportclub Monster 1 - TAVV 1 van a.s. zaterdag 12 januari toch door moeten gaan.
Onze tegenstanders uit Ter Aar wensen niet mee te werken aan een uitstel van deze wedstrijd ivm ons trainingskamp. Hierdoor zijn we genoodzaakt om spelers uit het 2e en 3e elftal op te stellen. Wij hopen dan ook dat u allen deze jongens hartstochtelijk komt aanmoedigen om op deze manier onze jongens een extra steun te geven.
Tot ziens op zaterdag 12 januari op sportpark Polanen om 14.30 uur.
Joop Bruers
Voorzitter Sportclub Monster
Kans bestaat nog dat het veld door de vorst niet bespeelbaar zal zijn...........


Overig nieuws

Op vrijdag 11 januari 2013 is er een einde gekomen aan de vereniging Alleen Gezamenlijk Oefenen Voert Verder (AGOVV). De Apeldoornse club had onvoldoende middelen en financiƫle steun om nog verder deel te nemen aan de competitie. Op 26 februari a.s. zou de club 100 jaar bestaan. Alle resultaten van de club in de lopende competitie worden geschrapt.

De wedstrijden

thuis uit Uitslag Doelpuntenmakers
Achilles V. *P1* Excelsior M. 2-4Jorno Reurink 3x en Niels Redert
FC 's-Gravenzande Voorschoten'97 1-1Domingos Lopes de Brito
DSO Naaldwijk 1-1Leon Voskamp
Gouda HVC'10 0-6Jeroen Rensen 2x, Jurgen Warbout 2x, Leroy Smits en e.d.
Monster TAVV 1-2Andre Rohan
SVC'08 Lyra 0-2Johnny Vermeer en Bob Zwinkels
Honselersdijk MSV'71 3-1(H) Leon de Brabander 2x en Jeroen Vogels (M) Bas Lankwaarden
Houtwijk *P1* KMD 3-1Danny Wiegers
Maasdijk RAS 9-0Silvio Vermeer 3x, Jente van Staalduinen 3x, Nicky v.d. Ende, Kevin v.d. Berg  en Jack Gardien
Westlandia za. MVV'27 2-2(W) Bob Dijkhuizen en Brendan v.d. Berg (M) Leon van Kesbergen en Kevin Bouter
Vredenburch Loosduinen 2-2Robert-Jan Spijksma en Stefan v.d. Berg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten