woensdag 2 januari 2013

Westlands voetbalnieuws van woensdag 2 januari 2013


Westlands nieuws

DUNO zal de komende periode geen beroep kunnen doen op Dick Boereboom. De oud-trainer van Quintus ging aan het eind van 2012 voor een vrij simpele ingreep naar het ziekenhuis, maar heeft nu te horen gekregen dat hij nog enkele weken in het Leyenburg moet blijven. Ook het herstel daarna zal nog enige tijd vergen (bron site DUNO)

Van 2 tot en met 6 januari slaat de selectie van Honselersdijk de tenten op in het Spaanse Torremolinos. Onder leiding van hoofdtrainer Piet Boon zal er 5 dagen lang worden getraind. Daarnaats zal het verder werken aan de teambuilding een goede basis moeten gaan vormen voor de 2e seizoenshelft, waarin promotie naar de 2e klasse als doel gesteld wordt. Zaterdag 5 januari om 17:00 uur wordt een wedstrijd tegen een regionaal elftal van Torremolinos gevoetbald. 

De zondagselectie van Westlandia reist vandaag af naar Spanje. Daar wacht naast de trainingen en de teambuiliding een wedstrijd tegen BWC Asten. Het 2e team oefent in Lloret de Mar tegen TOGB dat onder leiding staat van trainer Corne van Doorn


Verburch zal de accu ook op gaan laden in Spanje. De zontaktak verblijft de komende dagen on Salou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten