dinsdag 22 januari 2013

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 22 januari 2013


Westlands voetbalnieuws

Bij vorst mogen de wedstrijdvelden (gras) niet gebruikt worden. De gemeente Westland staat ook niet toe dat op kunstgrasvelden getraind/gespeeld wordt, als er sneeuw op ligt.



Nootdorp heeft afscheid genomen van Arie v.d. Padt. In goed overleg met het bestuur is na een half jaar al besloten om uit elkaar te gaan. De oud-trainer miste de klik met de spelersgroep. Eerder had de trainer v.d. Padt al aangegeven dat hij volgend seizoen niet meer voor de groep wilde staan.

John de Letter heeft zijn contract bij Concordia met 1 jaar verlengd. De oud-trainer van o.a. VELO en Den Hoorn was dit seizoen, na 5 jaar weer teruggekeerd bij de Delftse club.

---


Wedstrijden

Als de weergoden het toelaten oefent SC Monster vanavond bij Die Haghe

---


Hoe vergaat het de jongens met roots in het Westlandse voetballand

Nieuws voor deze rubriek kan gemaild worden naar westlandsvoetbal@Live.nl

JEFF STANS (RKC).  90 minuten gespeeld bij/tegen FC Twente (0-0)

TONNY TRINDADE DE VILHENA (Feyenoord): Ging in de Arena met zijn ploeggenoten met 3-0 ten onder. Hij kreeg van scheidsrechter Van Boekel ook nog een gele prent

BART SCHENKEVELD (Heracles): Er is nog nader nieuws over de ernst van de blessure die de verdediger opliep in de 1-0 gewonnen wedstrijd bij Heenenveen

ROY KORSTSMIT (Sparta): Mocht met Jong Sparta opdragen tegen de beloftes van AZ. Er werd na een 2-1 ruststand, verloren met 2-3

MANDY VAN DIJK (ADO Den Haag). Komende woensdag starten de dames met een thuiswedstrijd in de BeNeleague tegen Anderlecht. Voor de oud-speelster van Honselersdijk wordt het afwachten of ze bij de selectie voor deze wedstrijd zit.

MICHELLE VRIELING (ADO Den Haag).  Ook voor de voormalige speelster van Westlandia zal woensdag duidelijk worden of de bij de selectie voor de wedstrijd tegen Anderlecht zit. Overigens zijn er nog wel vrijwilligers nodig om het speelveld sneeuwvrij te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten