zaterdag 29 december 2012

Westlands voetbalnieuws van zaterdag 29 december 2012


Westlands nieuws

Voor de 1e keer in de geschiedenis organissert Verburch vandaag ook het WK zaalvoetbal voor de jongste talenten. 16 F-selecties strijden vanaf 09:30 uur om de titel van Westlandis kampioen.

VV Naaldwijk is voor het komend seizoen op zoek naar een gediplomeerde trainer/coach, die verantwoordelijk is voor het 2e team van de zaterdagselectie. Het 2e team speelt momenteel reserve 2e klasse, waarbij een groot deel van de spelers jonger dan 23 jaar. Tot en met 2010/2011 speelde het tweede vier jaar 1e klasse. De trainer/coach van het tweede werkt nauw samen met de ervaren hoofdtrainer van de zaterdag selectie Martin de Graaf. Het eerste team speelt momenteel tweede klasse. Bij hettweede staat naast prestatie het opleiden/ beter maken van (jonge) spelers centraal. Trainingsavonden zijn op dinsdag en donderdag, waarbij in de voorbereiding eveneens op maandag wordt getraind. De faciliteiten voor de trainingen zijn bij VV Naaldwijk goed verzorgd.
Bij VV Naaldwijk zijn betrokkenheid, wederzijds respect, sportiviteit, plezier en prestatie sleutelwoorden.
Bij interesse kan er contact met onderstaande opgenomen worden (in verband met werk liefst per email),
Arjen de Haan
Hoofd Voetbal VV Naaldwijk Zaterdagafdeling
herenza@vvnaaldwijk.nl
M: +31 6 466 03 267


De traditionele Nieuwjaarswedstrijd bij S.V. Loosduinen staat voor dinsdag 1 januari 2013 weer op het programma. Om 14:00 uur start op Sportpark Madestein de wedstrijd S.V. Loosduinen 1 tegen de “Oude Glorie” van S.V. Loosduinen, onder leiding van Peter den Hartog, Waar de laatste jaren veelal dezelfde namen voorbij zag komen, probeert de club deze keer met de Oude Glorie ook met wat nieuwe “ jeugdige” namen voor de dag te komen. Met waarschijnlijk onder andere twee van de na het vorig seizoen vertrokken keepers, Pieter Blanken (Westlandia) en Arno van der Hoeven (Die Haghe), Bianco Sieck (SV Houtwijk), Arjan Weijsenfeld (GDA,), Christiaan Verbree (SVC’08), Sam van Poorten (HVC’10), de gebroeders Maurice en Richard Lunenburg en Maarten Korbee. .


Overig opmerkelijk nieuws
Vandaag vindt in de Olympiahal te Maassluis voor de 13e keer het Nederlands Kampioenschap Voetbalquiz plaats. Dit gerenommeerde evenement wordt georganiseerd door Excelsior Maassluis en No Ball Games  (Hans-Jörgen Nicolai) en staat landelijk bekend als de moeilijkste voetbalquiz van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten