maandag 10 december 2012

Westlands voetbalnieuws van maandag 10 december 2012


Westlands nieuws

Alphense Boys wilde de inhaalwedstrijd bij Westlandia al komende zondag spelen. De bond heeft echter bepaald dat de wedstrijd gespeeld moet worden op zondag 12 januari 2013. De club uit Alphen a/d Rijn had ,ondanks dat 12 januari als inhaaldag op de kalender staat, een trainingskamp gepland. Op internet circuleert het bericht van de assistent trainer van A.B. dat Westlandia "de rekening gepresenteerd krijgt".........(zonder respect geen voetbal was toch het motto van afgelopen weekend...???....)


Voorafgaande aan het Kerstrad vindt bij Verburch het Westlands zaalvoetbalkampioenschap voor senioren plaats. In 2 poules zal worden gestreden om de titel Westlands zaalvoetbalkampioen 2012. Het idee is om hier een terugkerend evenement van te maken en het oude FEVO West toernooi in ere te herstellen. Deelnemende verenigingen zijn naast de zondag- en zaterdagselectie van Verburch, VELO, Quintus, SC Monster, HVC ’10, Naaldwijk en SV Den Hoorn. 
Om 12.00 starten de poulewedstrijden, waarna rond de klok van 13.45 zal worden aangevangen met de kruisfinales. Om 15.00 zal in de grote zaal de finale worden gespeeld. Na afloop zal in de kantine de prijsuitreiking plaatsvinden. Toegang tot de sporthal is uiteraard gratis.


Overig opmerkelijk nieuws

Per 2013 zal Air Arabia Maroc goldsponsor zijn van FC Chabab. ......

Na 12 jaar vertrekt Karel Bonsink aan het einde van het seizoen bij Hilversum.  De  hooftdrainer  gaat dus nitet mee met de de 1e selectie die van de hoofdklasse zondag verhuist naar de 3e klasse zaterdag.

Faillissement dreigt voor AGOVV
AGOVV zou wel eens zijn laatste wedstrijd kunnen hebben gespeeld. De Belastingdienst heeft vrijdag het faillissement van de noodlijdende club aangevraagd. “De kans op een doorstart is heel klein.” In totaal bedraagt de schuldenlast van AGOVV zo’n twee miljoen euro. Vierhonderdduizend euro daarvan moet op korte termijn op tafel worden gelegd. Met als gevolg dat ook de salarissen op dit moment niet kunnen worden betaald. Aanstaande dinsdag wordt de aanvraag aan de rechtbank voorgelegd. Directeur Henk Timmer had zaterdag tijdens een persconferentie weinig hoop in een goede afloop. “De kans dat we een doorstart kunnen maken is heel klein, maar we gaan er de komende dagen keihard aan werken'', zegt hij in De Stentor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten