donderdag 15 november 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 15 november 2012


Westlands nieuws

Woensdagavond vierde Westlandia het 90-jarig bestaan van de club. Naast de mooie woorden die er gesproken werden op de druk bezochte receptie, kreeg Chris Koehler van de KNVB de waarderingsspeld in goud.  Bestuurlid Jan de Bruin werd door de bond in het zonnetje gezet met de zilveren speld.

De KNVB heeft bepaald dat Honselersdijk op 24 november a.s.  de resterende minuten tegen CION dient te spelen. Deze wedstrijd dateert nog uit speelronde 4. Stand bij staken was 2-2. De wedstrijd start in de 89e minuut en de bond wil dat er ook 5 minuten blessuretijd wordt bijgeteld. CION speelt wel die laatste 7 minuten met slechts 9 man.

Maasdijk gaat op 24 november a.s. inhalen bij Quick Steps

Afgelopen weekend was er bij 2 wedstrijden de nodige commotie.
De wedstrijd Neptunus /S. tegen Kocatepe werd in de 89e minuut stilgelegd vanwege een een opstootje langs de lijn.  Vanwege het feit dat de wedstrijd gestaakt is, zal de bond moeten bepalen wat er met het restant moet gebeuren in de 1e klasse zondag (VELO).
Bij ASWH tegen RVVH (hoofdklasse B) brak na de wedstrijd de pleuris uit. Een opstootje tussen 2 spelers  liep uit op een matpartij tussen spelers, stafleden en supporters.  De bond heeft laten weten dat e.e.a. aan de hand van rapportages van partijen , onderzocht zal gaan worden .


De wedstrijden

De volgende wedstrijden zijn komend weekend niet via de WOS te volgen:


  • *P1* - DUNO Monster 
  • SVC'08 - Naaldwijk 
  • Die Haghe -  *P1* KMD 
  • Quick Steps - MSV'71 
  • VVK - Verburch 
  • Hermes DVS - Loosduinen 
  • Vredenburch - Quintus 
Westlandia zat. heeft de wedstrijd uit ronde 11 al gespeeld. In het inhaalweekend werd met 3-2 verloren van RAS. De zondagtak haalt volgende week zondag thuis in tegen Argon.

Westlandia speelt komende zaterdag op de Hoge Bomen tegen de Oud-internationals; aanvang 19:00 uur.


Overig opmerkelijk nieuws

---

Geen opmerkingen:

Een reactie posten