woensdag 26 september 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 26 september 2012

Westlands voetbalnieuws

Het AD meldt dat Melvin Bronswijk van Sportclub Monster afgelopen zaterdag zijn kuitbeen op 2 plaatsen heeft gebroken. Een onschuldig duel met één van de aanvallers van Naaldwijk, betekende na 3 minuten al het einde van zijn wedstrijd. De verwachting is dat trainer Marten Glotzbach pas na de winterstop weer een beroep op Bronswijk kan doen.

Slask is in de Poolse competitie opgeklommen naar de 4e plaats. Afgelopen weekend werd met 2-1 gewonnen van GKS Belchato. Johan Voskamp had een basisplaats, maar mocht na 62 minuten gaan douchen.  Zijn vervanger scoorde 9 minuten later de winnende goal.
Voskamp, die altijd en overal scoort, heeft het tij nu tegen. In de 4 gespeelde competitiewedstrijden heeft hij het net nog niet kunnen raken.

De wedstrijden

Dit weekend slecht 1 derby voor deze regio:  nr. 2. KMD ontvangt in Wateringen nr. 11. MSV'71. Het verschil tussen beide teams is 5 punten. Beide teams hebben afgelopen zaterdag wel gewonnen. Voor MSV'71 was het de 1e competitie-overwinning van het seizoen.

Overig opmerkelijk nieuws

Na de verrassende overwinning van Sneek op Excelsior R.  (op strafschoppen), Scheveningen op FC Oss (2-1 in de 118e minuut), ADO'20 tegen Almere City (4-1) en Hollandia op Fortuna S. (1-0), volgen vanavond weer een paar mooie bekerwedstrijden