woensdag 19 september 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 19 september 2012


Westlands voetbalnieuws 

MVV'27 oefende dinsdagavond bij CWO. De Maaslanders verloren met 2-0 van de 2e klasser

Van de site van Excelsior M.
Het technisch Management is met het vastleggen van Mark Nijssen compleet. De oud trainer van de Tricolores die een aantal jaar geleden Excelsior M via de nacompetitie weer terugbracht naar de hoofdklasse, heeft zich voor de komende 2 jaar aan Excelsior M verbonden en wordt overall technisch manager. Samen met Hans Jörgen Nicolai is hij verantwoordelijk voor alle selectie-elftallen senioren. Met het vastleggen van Mark Nijssen is het nog ontbrekende puzzelstukje in de technische organisatie van de club ingepast. Na zijn avontuur bij Westlandia keerde Nijssen terug bij Excelsior M. Tot aan dit seizoen nog niet in een officiële functie, maar natuurlijk was hij meer dan een “aandachtig toeschouwer” bij trainingen en wedstrijden van onze selectie-elftallen. In de afgelopen weken werden de laatste plooien gladgestreken. Een van de speerpunten in het beleid van Excelsior M is dat de doorstroming vanuit de eigen jeugd gewaarborgd moet blijven en dat de communicatie binnen de trainingsstaf van de selecties (zowel bij senioren als de jeugd) optimaal moet zijn. Mark Nijssen gaat daarin een klankbordfunctie vervullen. Excelsior M is klaar voor de toekomst en heeft met de komst van Mark Nijssen haar technisch plaatje voor de komende jaren rond. 
Het complete plaatje (voor het selectievoetbal red.)ziet er nu als volgt uit: 
Remco Jansen: bestuurslid technische zaken Mark Nijssen: technisch manager selecties senioren Hans Jörgen Nicolai: lid technisch team selecties senioren Sieme Zijm: hoofd jeugdopleiding A, B en C junioren Leon Buitenhuis: hoofd jeugdopleiding D, E, F-pupillen


De wedstrijden

Komend weekend gaat Sportclub Monster de eerste derby spelen. Op het eigen sportpark wordt VV Naaldwijk ontvangen. Beide teams hebben inmiddels na de 3e speelronde 3 verliespunten, maar Naaldwijk moet nog 1 wedstrijd inhalen.

Ook in de 3e klasse kan men genieten van een confrontatie van 2 teams uit de regio. MVV'27 (nog zonder puntverlies) reist naar Maasdijk. De club van trainer Martin Vermee heeft al 4 verliespunten.


Overig opmerkelijk nieuws

Een aantal dagen geleden was bij het opmerkelijk nieuws van deze site te lezen dat de 3 teams van Dijkse Boys niet meer in actie mochten komen. De bond heeft nu  alle teams uit Helmond weer toegelaten, want het ontbrekende financieel jaarverslag is alsnog geleverd en akkoord bevonden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten