donderdag 6 september 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 6 september 2012


Westlands voetbalnieuws 

Nixon Dias  heeft overschrijving aangevraagd naar Zwaluwen. De oud-speler van o.a.  Excelsior M. moet nog wel even wachten op de juiste papieren, want hij komt over  van de Dayton Dutch Lions. Diverse spelers weten van vorig seizoen hoe lastig dat is.......

Het AD meldt dat Robert-Jan Kuiper al weer vertrokken is bij VV Lyra. De keeper kwam in de transferperiode over van Vitesse D. Hij was samen met Tom Binnendijk in de race voor een plaats onder de lat. Binnendijk mocht in de 1e competitiewedstrijd de plaats van doelman John de Widt (vertrokken naar Scheveningen) innemen; reden voor Kuiper om op te stappen. 


De wedstrijden

Komende zaterdag komen bijna alle teams uit deze regio in actie.
Naaldwijk (vorige week vrij vanwege het 90-jarig jublieum) start in de 2e klasse met een wedstrijd in Ter Aar.
Verburch (GGK uit competitie) mag naar Schiedam voor de openingswedstrijd tegen HBSS.
Loosduinen had dit weekend tegen GGK moeten ballen, maar dat team is door de vereninging uit het standaardvoetbal gehaald.
Sportteams en supporters dienen overigens rekening te houden met ernstige verkeershinder in de regio. Op zaterdag wordt de zogenaamde Ooievaarsrun gehouden. Vanaf 10:00 tot ca. 16:30 zullen vele vrachtwagenchauffeurs mensen met een geestelijke en/of lichamelijke handicap een onvergeteleijk dag bezorgen door samen een mooie rit door Den Haag en het Westland te maken.



Verslaggevers WOS
RVVH Excelsior M.
FC 's-Gravenzande Nootdorp Ruud de Jong
DSO Lyra
Monster Forum Sport Martijn Molenaar
TAVV Naaldwijk
Valken'68 HVC'10
Honselersdijk Victoria'04
Maasdijk MSV'71 Leo de Jong
RAS MVV'27
Westlandia za. KMD Jan v.d. Meijs
PKC'85 Quintus
HBSS Verburch
GGK Loosduinen verv.GGK is uit de competitie
Piet Voskamp is namens de WOS bij VDL-NSVV

Overig opmerkelijk nieuws

Rico Kogeldans heeft zijn club VV Noordwijk per mail laten weten dat hij vertrokken is  Hij gaat in Bahrein een contract tekenen (naam van de club is nog niet bekend)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten