dinsdag 4 september 2012

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 4 september 2012


Westlands voetbalnieuws 

De site van Westlands voetbalnieuws is nu 1 jaar in de lucht.. Inmiddels is de site meer dan 121.000 keer bezocht..Ruim 110.000 van de bezoekers van de site komt uit Nederland.  Er waren echter ook lezers uit andere landen, bijvoorbeeld Amerika (ca. 2.600), Rusland (ca. 1.750) en Duitsland (ca. 1.100). Zoals te verwachten was het transfernieuws het best gelezen bericht.
Gemiddeld kwamen er 329 bezoekers per dag een kijkje nemen op de site. Dit heeft natuurlijk ook de maken met de aanloopproblemen, want in de eerste maanden was niet bij alle volgers bekend dat Westland voetbalvaria over was gegaan in Westlands voetbalnieuws. In september wisten "slechts" 4.600 lezers de site te vinden. De piek lag in de mei-maand: 17.350 bezoekers (560 per dag).




De wedstrijden

Er zijn voor vandaag geen oefen- of inhaalwedstrijden bekend.


Overig opmerkelijk nieuws


Quick Boys heeft een beroerde competitiestart achter de rug. Op de website voor het Katwijkse nieuws staat het volgende bericht te lezen:
Quick Boys heeft zaterdag tegen debutant VVA'71 een zeer zwakke indruk achtergelaten op de trouwe supporters, die de club in voor en tegenspoed steunen. De 0-1 verlies is erg, maar er is veel meer. Volgens een aantal supporters was Quick Boys niet alleen slecht, maar was er - voor het eerst in jaren - ook niets in het spel van de blauwwitten te zien wat enig perspectief zou bieden voor verbetering. De wedstrijd werd getypeerd door slordig balverlies, weinig beweging en onbegrijpelijke individuele acties. Op een paar spelers na was er ook geen strijdlust. Quick Boys krijgt nog alle steun van de supporters, maar zal snel orde op zaken moeten stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten