dinsdag 11 september 2012

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 11 augustus 2012


Westlands voetbalnieuws 

Danny Spelde (oud-keeper van Lyra) speelde afgelopen zaterdag zijn 150e wedstrijd in het 1e team van RVVH.

HVC'10 is in de knock-out-fase van de beker gekoppeld aan topklasser Jodan Boys. Overige wedstrijden regioteams:
Katwijk - Naaldwijk
Delft - Westlandia zo. 2
Westlandia zo. 1 -  Forum Sport
TOGB - VELO 2
Zuidland - Monster
UVS - Schipluiden
FC Boshuizen - Excelsior M
Bergambacht - Loosduinen


De wedstrijden

Vanavond wordt in Delft de wedstrijd om de supercup voor beloftenteams gespeeld. Concordia (winnaar van de Delftse competitie) en Westlandia (kampioen FeVoWest) staan om 20:00 aan de aftrap.  Bij de Naaldwijkers zijn talenten  uit de A1 en de zondag- en zaterdagselectie geselecteerd.

Maasdijk en HVC'10 oefenen vanavond om 19:30 uur in MAASDIJK
Op het Julianasportpark speelt het Westlands damesteam tegen RCL


Overig opmerkelijk nieuws

Bij Dijkse Boys blijft het onrustig.
  • 2 seizoenen geleden werd de het 1e team nog vóór de winterstop door het bestuur uit de competitie genomen (topklasse).  De vrijwillige degradatie werd veroorzaakt  door het wegvallen van de hoofdsponsor
  • Afgelopen jaar degradeerde het team uit Helmond (o.a. door een 2 puntenaftrek na ongeregeldheden bij een thuiswedstrijd) rechtstreeks uit de hoofdklasse. 
  • Het 2e team kwam een aantal keer niet opdagen en werd daardoor vorig seizoen uit de competitie genomen. Het 3e en het 4e team werden ook nog stilgezet voor incidenten tijdens  wedstrijden.
  • Nu zijn alle 3 de seniorenteams vorige week door de bond weer stilgezet.  De club heeft ondanks herhaald verzoek nagelaten het financieel jaarverslag over het seizoen 2010-'11 in te dienen. De tuchtcommissie had het bestuur van Dijkse Boys in een uitspraak van 15 augustus 2012 opgedragen uiterlijk binnen 14 dagen deze rapportage in te leveren. Dat is bijna negen maanden na de oorspronkelijk gestelde termijn. Mogelijk dat een eerder geschil met de belastingdienst daar nog mee te maken heeft,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten