maandag 4 juni 2012

Westlands voetbalnieuws van maandag 4 juni 2012




Voetbalnieuws uit de regio

  • Silvio Vermeer is bij VV Maasdijk uitgeroepen tot speler van het jaar. Jente van Staalduinen werd in het zonnetje gezet als talent van het afgelopen seizoen bij de jeugd. Hij heeft inmiddels ook al een aantal belangrijke optredens in het 1e team achter zijn naam staat. Bij de senioren werd Kevin Huis het talent van het jaar.. Keeper van de B1, Tim Middelburg, viel ook in de prijzen. De jonge keeper speelde dit seizoen al in het 1e team, van Maasdijk. In de wedstrijd bij Lombardijen moest hij invallen, nadat de vaste keeper met rood kon gaan douchen.


Transfernieuws
Nog 11 dagen en dan sluit de transfermarkt voor de amateurs :
  • Tim Hoogmoed verdedigt volgend seizoen de kleuren van Wilhemus. De oud-speler van het 's-Gravendse Rood-Wit kwam de afgelopen 2 seizoenen uit voor Laakkwartier.


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
  • In de topklassen degraderen er 3 clubs rechtstreeks naar de hoofdklasse A, B of C en de nr. 13 speelt p/D wedstrijden. Door de dikke nederlaag van Harkemase Boys in de nacompetitie zijn dus nu alle 4 de teams (Montfoort,ARC en SVZW) uit die topklasse weggevallen. Scheveningen, Jodan Boys en DETO promoveerden als kampioen naar de de topklasse zaterdag. Kozakken Boys en Ter Leede spelen nog een beslissingswedstrijd voor het laatste ticket in de hoogste klasse van het zaterdagvoetbal.


 (opmerkelijk) EK- en Oranjenieuws

  • Internatinal  Dirk Kuijt  vertrekt van Liverpool naar  het Turkse Fenerbahçe. De Katwijker tekent voor 3 jaar en zal dus niet voor zijn 34e terugkeren naar Feyenoord. ......

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten