zaterdag 12 mei 2012

Westlands voetbalnieuws van zaterdag 12 mei 2012



Voetbalnieuws uit de regio


  • Trainer Piet Boon heeft een behoorlijke aantrekkingskracht op Westlandianen. Na Marcel Bruggeling en Jeroen Vogels,  hebben nu ook Roy v.d. Berg en Ralph Heskes besloten om de hoofdklasser te verlaten om te gaan spelen bij SV Honselersdijk.
  • Tegenover het vertrek van deze 2 jongelingen staat bij Westlandia de terugkeer van Steven Olsthoorn. De lange aanvaller vertrok na de A-jeugd naar MVV'27. Hij ontwikkelde zich snel, maar koos vervolgens voor een overstap naar het gepromoveerde Maasdijk. Ondanks dat hij een aantal wedstrijden geblesseerd is geweest, scoorde hij dit seizoen al 15 goals. 
  • Jessie v.d Burg van VELO krijgt in het nieuwe seizoen de kans om in de Topklasse te schitteren. Trainer Edwin Grünholz heeft hem toegevoegd aan zijn nieuwe selectie.
  • Vandaag de laatste speelronde van het standaardvoetbal. Naast de strijd om de titels en de worsteling voor het klassenbehoud, worden er door het AD ook prijzen uitgereikt aan topscorers van het Westland. De krant heeft een periodetitel en een algemeen klassement. Voor deze periode zijn Brendan v.d. Berg (Westlandia za.) en Koos van Spronsen (VV Monster) de favorieten. Het algemeen klassement gaat zo goed als zeker naar Bas Hogervorst (Verburch za.).

Thuis Uit Uitslag Doelpuntenmakers
Scheveningen Excelsior M. 4-0Scheveningen promoveert naar de topklasse. Man of the macth van de thuisclub werd Marcel de Bruijn (oud-speler van de tricolores)
(P2) Rijnvogels 's-Gravenzande 1-3Rashidi Gilkens 2x en Michiel v.d. Berg  FC 's-Gravenzande blijft 1e klasser
HVC'10 Oegstgeest 3-1Leroy Smits 2x en Steven Wapenaar. De 3e goal van HVC betekende dat de Hoekenezen op doelsaldo de P/d-wedstrijden mogen gaan spelen voor plaats in de 1e klasse!!
LYRA MVV'27 4-1(L) Yasin Ozkok 2x, Nico Roos en Bart van Wensen,  (M) Roel Notenboom. MVV/27 p/D-wedstrijden 
Spirit VDL 2-4Rodney Remmerswaal 3x en Huseyin Kozan. Geen P/d wedstrijden VDL
Die Haghe Polanen 2-2Patrick Johler, en Kees Hendriks
Leiden Loosduinen 3-2Christiaan Verbree 2x
Monster KMD 3-3(M)Koos van Spronsen 2x en Richard van Trier (K) Roy van Velden,  Dave Veenman en Jules Maring. Monster wint de 3e periode
(K-P1) Naaldwijk Duindorp 2-0Martin de Zeeuw en Hans Bergwerff
Westlandia Houtwijk 5-1Lester Meijer 2x, Brendan v.d. Berg 2x en Bas Wesseling
Honselersdijk Maense 2-1Mourad Naimi en Leon de Brabander Honselersdijk wint 3e periode en speelt nacompetitie  P/d wedstrijden. 
Maasdijk MSV'71 7-3
(Ma) Silvio Vermeer 3x, Kevin v.d. Berg 2x, Jack Gardien en Steven OIsthoorn (MS) Jorge Gomes 2x, en Sander Broekhuizen
Verburch DCV 5-0Bas Hogervorst 3x, Kevin van Vliet en Twan Barendse. Verburch speelt P/d-wedstrijden

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
  • x

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten