donderdag 31 mei 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 31 mei 2012




Voetbalnieuws uit de regio

  • Excelsior  M probeert met Mark Nijssen als technisch manager de doorstroming van de eigen talenten verder te verbeteren. Voor komend seizoen is o.a. afgesproken om met een B-selectie (18 man + 2 keepers) te gaan werken. Ook deze groep gaat 3x in de week o.l.v. Sieme Zijm  trainen. Daarnaast zullen de grote  talenten van deze groep en die van de A1, op maandag met de A-selectie  mee gaan trainen. 
  • Westlandia trok afgelopen weekend Willem de Besten aan als trainer van de zondagselectie. In het AD van afgelopen woensdag gaf de nieuwe trainer aan dat hij zeer uitkijkt naar uitdaging bij de hoofdklasser. Samen met huidige trainer van het 2e,Maikel Renform,  en de nieuwe assistent Hank Viveen (komt mee van XerxesDZB) hoopt hij ook in Naaldwijk succesvol te worden.


Transfernieuws
  • De twitter van HVC'10 meldt dat  Sam van Poorten komend seizoen aan de Rondgang in De Hoek zal spelen.  De aanvaller speelde de afgelopen jaren bij Loosduinen. Voor de degradant uit de 3e klasse scoorde hij dit seizoen 9 goals


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
  • .Kozakken Boys heeft ub Friesland Harkemase Boys met 4-0 verslagen. De hoofdklasser doet hiermee goede zaken voor de return in Werkendam. Ook Ter Leede won de eerste wedstrijd bij Berkum (1-2). De winnaars na komende zaterdag strijden om het laatste ticket voor de topklasse..


 (opmerkelijk) EK- en Oranjenieuws
  • Volgens de statistieken had Nederland nog nooit een wedstrijd gewonnen, waarin slechts alleen een eigen doelpunt was gescoord. Ook woensdag tegen Slowakije kwam, na de goal vam Van der Vaart, aan deze reeks geen einde,

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten