zondag 4 maart 2012

Westlands voetbalnieuws van zondag 4 maart 2012



Voetbalnieuws uit de regio


  • André Wetzel was afgelopen week een gewild man. 2 clubs hadden afscheid genomen van de hoofdtrainer, HBS (Corné van Doorm) en HVV (Faizel Soekhai) en zagen in hem de ideale  vervanger  Wetzel, net terug van wintersport, koos er voor om bij HBS aan de slag te gaan. Komend seizoen is hij daar immers ook 1e man en hij krijgt nu direct de gelegenheid om zijn team direct voor de topklasse te behouden.
  • SVLY kon de huur van het complex niet meer opbrengen. Dat was voor de gemeente de reden om de club de toegang tot het complex te weigeren. De bond heeft er geen gras over laten groeien,.... alle teams zijn afgelopen vrijdag uit de competitie gezet. In de 3e klasse A zo. zal het behoorlijke gevolgen hebben, want SVLY stond op de 2e plaats in de poule. (Op de site van het Haags Amateurvoetbal is sprake van een mogelijke, tijdelijke, thuisbasis van de opleiding van ADO Den Haag)
  • Jordao Pattinama is bij hoofdklasser Nieuwenhoorn bezig aan zijn laatste seizoen. De club en de 23-jarige spits hebben besloten geen nieuw contract meer aan te gaan,


Westlandia DHC 1-1Marko v.d. Knaap
Excelsior'20 VELO 3-2Jeffrey Beukenholt en Tom koene
Den Hoorn Hoekpolder 8-1Donny v.d. Bos 4x Sjoerd van Velsen 2x , Danny Slot, Michiel Draaisma
(P1) Schipluiden Wateringse V. 1-1Peter van Oijen
Verburch GSC Esdo afgGSC ESDO mag van de KNVB dit weekend niet spelen
Naaldwijk Taurus 0-2
Quintus DRGS 9-1Eric Verbeek 3x, Gino Zwirs 2x, Patrick Krens 2x,  Randy Dieke, en e.d.



Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

x

" "

Geen opmerkingen:

Een reactie posten