zaterdag 4 februari 2012

Westlands voetbalnieuws van zaterdag 4 februari 2012


Voetbalnieuws uit de regio


  • De SC Monster is een feit. Op de BLAV werd vrijdagavond door 78% van de aanwezige leden van Polanen en 92% van Monster groen licht gegeven voor het nieuwe voetbalbolwerk van het Westland.
  • Sneeuw is funest voor het kunstgras, dat betekent dat de geplande oefenwedstrijden zo goed als zeker niet door kunnen gaan.  Honselersdijk-Polnanen, RAS- Westlandia,  HVC'10-MSV'71, FC 's-Gravenzande - MVV'7  en Excelsior M en Alexandria'66 liggen er op zeker af.
  • Ook de opening van het kunstgrasveld van VDL is afgelast. De club uit Maassluis zou vandaag oefenen tegen KMD



Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

Nederland is ontwricht, wegen zijn verdwenen onder een witte deken en op het hoogtepunt van de vrijdag staat er meer dan 830 km blik op de snelwegen (per rijbaan) te wachten. Ook Prorail kan niet wisselen, dus de treinen staan stil..... Wie niet op de weg hoeft te zijn, krijgt het advies thuis te blijven.......Gelukkig is het hoofdveld van Heerenveen wel geschikt om te voetballen en de (gevoels-)temperatuur voldoet aan de normen. Dat betekent dat de KNVB Roda JC van Kerkrade naar Friesland laat komen (ruim 300 km heen en ook nog eens terug). ......Het blijft een apart wereldje

""

Geen opmerkingen:

Een reactie posten