zaterdag 3 december 2011

Westlands voetbalnieuws van zondag 4 december 2011

Voetbalnieuws uit de regio

Hoofdklasser Leonidas zou zaterdagavond al tegen Feyenoord spelen.  Deze wedstrijd werd echter afgelast.

Uitslagen en doelpuntenmakers

• Westlandia speelde uit bij Elinkwijk. Al binnen 2 minuten stond het 1-0. 5 minuten  na rust werd het 2-0. Het werd 3-1  (eigen goal). Westlandia eindigde met 10 man. Frank de Bruijn kon na 2x geel gaan douchen
  • VELO verloor met 2-0 bij koploper Boshuizen. Kansen genoeg voor de ploeg van Tempelaar, maar geen goals
  • Naaldwijk -Quintus 0-1 )Tim de Kok) eindstand. De laatste confrontatie op de zondag
  • Schipluiden en Den Hoorn verzorgDen de kraker van Midden-Delfland. Het werd 4-1. Voor de thuisclub scoorden Daan van de Putte (2), Thom van Mil, en een speler van Den Hoorn.  Sjoerd van Velsen redde de eer voor de gasten
  • Verburch speelde bij TAC'90.Na een 1-0 ruststand, verloren de Poeldijkers uiteindelijk met 5-0