vrijdag 30 december 2011

Westlands voetbalnieuws van vrijdag 30 december 2011


Voetbalnieuws uit de regio

  • HVC'10 wil ook in de 2e helft van het seizoen optimaal presteren. Ter voorbereiding op de hervatting van de competitie, verblijft de selectie van Henk Boon volgend weekend in Brabant. Op 7 januari wordt geoefend tegen VV Kapelle. 10 januari komt Maasdijk op bezoek in Hoek van Holland. Op 14 januari moeten de laatste plooien worden gladgestreken tegen Brielle, want de zaterdag daarna moet  DUNO in de competitie weer bestreden worden.
  • De zondagselecties van Verburch en Westlandia proberen in Barcelona de accu op te laden. Westlandia za. en VV Monster gaan de teambuilding ergens in Nederland verder verbeteren. 

Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws

Er blijft Topklasser Argon uit Mijdrecht weinig bespaard. Na het faillissement van de sponsor en de daarmee samenhangende perikelen, is nu ook een einde gekomen aan de samenwerking met trainer Jimmy Simons.  De moeizame samenwerking met een deel van de spelersgroep (welke enkele weken geleden via diverse publicaties in de media tot uitdrukking is gekomen) heeft er zelfs toe geleid, dat nu is besloten om de samenwerking met  Simons directe ingang te beĆ«indigen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten