dinsdag 27 september 2011

Westlands voetbalnieuws van dinsdag 27 september 2011

  • Ongewild is Raily Ignacio weer in het nieuws gekomen. In de wedstrijd Rijnsburgse Boys - Spakenburg kreeg Danny van den Meiracker duidelijk zichtbaar zijn 2e gele kaart (ook te zien op TV-West) . De speler bestreed dat het zijn 2e kaart was en na overleg met de grensrechter trok scheidsrechter Huizinga de kaart weer in. De grensrechter had in plaats van nr. 23 de eerste kaart op nummer 22 gezet. Dat was het nummer van de oud-Westlandiaan Ignacio, die op dat moment nog gewoon op de bank zat. De speler erkende op bij TV-West dat hij wel wist dat hij zijn 2e kaart kreeg, maar het was het proberen waard. Spakenburg won uiteindelijk met 11 man de wedstrijd van RBB.  De bond gaat natuurlijk de kwestie onderzoeken.
  • Maasdijk oefent vanavond tegen het schaduwelftal van MSV'71. In het schaduwelftal worden spelers klaar gestoomd voor het grote werk in de selectie.
  • Door de blessure van Donny de Groot kreeg Rangelo Jango (Excelsior M.)  afgelopen vrijdag een basisplaats. Ondanks dat Jango scoorde verloren de Tilburgers met 2-1 bij AGOVV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten