zaterdag 7 september 2013

Zaterdag 7 september 2013

Westlands nieuws


Bij FC 's-Gravenzande zal het vandaag een spannende en enerverende dag worden. Zowel het 1e als het 2e team spelen voor het eerst in de (res.) hoofdklasse. Het vlaggenschip debuteert bij SteDoCo en de beloftes reizen af naar Barendrecht.

Ook MVV'27 speelt dit seizoen een klasse hoger, maar in die klasse hebben de Maaslanders al eerder gespeeld.

VDL zal het vandaag moeten stellen zonder Tim Elfers. Bij een knie-operatie is een cyste in zijn knie verwijderd. De schade aan het kraakbeen was niet meer te herstellen. De aanvaller zal voorlopig nog enige weken aan de kant moeten blijven.

AFSLUITING A2O (WESTELEE)



Vandaag start de pasjecontrole van de spelers die bij  de  standaardteams op het wedstijdformulier staan. Scheids zal met de aanvoerders en leiders goede afspraken moeten maken over het tijdstip van de controle.

Trainers van de standaardteams dienen er rekening mee te houden dat ook hun licentie gecontroleerd zal worden. Daarnaast dienen zijn gegevens ook in het digitaal wedstrijdformulier opgenomen te worden.

Westlanders bij een BVO


Sparta R. (VOSKAMP, LANGEDIJK  en KORTSMIT) gaat vandaag naar Almere. Om 16:30 uur zal duidelijk zijn wie er in de basis mogen starten. Trainer Bogers zal na de zeperd tegen Excelsior R. de zaak wel op scherp willen zetten. De uit-balans van de Rotterdammers is niet al te best. Er werd immers ook al punten verspeeld bij Volendam en Willen II.  De club uit Almere staat op een 17e plaats, maar zal bij een overwinning boven Sparta (nr. 10) komen in de ranglygst.
Pieter Langedijk heeft gisteren al wel bij de beloftes van Oranje tegen Twente geoefend.
Wedstrijd wordt niet  uitgezonden door FOX

Excelsior R. (JANGA en STANS). moeten om 18:45 uur aan de bak in Maastricht.  MVV staat op de 15e plaats met evenveel punten als de Rotterdammers

competitiewedstrijden


Alle standaardteams uit de regio komen vandaag en morgen in actie.
In 2C gaat vandaag Be Fair bij de Valken'68 niet door. Be Fair viert het 60-jarig bestaan van de club
thuis uit uitslag doelpuntenmakers
Excelsior M. Capelle site wordt pas volgende week bijgewerkt
FC 's-Gravenzande SteDeCo
HVC'10 SC Monster
VDL TAVV
DSVP Naaldwijk
Vitesse D. MVV'27
Zevenhoven Lyra
CION KMD
Quick Steps Honselersdijk
Zuiderpark Westlandia
HPSB Maasdijk
MSV'71 Hermnes DVS
Verburch Real Parbo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten