vrijdag 27 september 2013

Vrijdag 27 september 2013

Westlands nieuws


Van de site van Excelsior M.:  Fraaie aanpassingen op ons complex

De eisen die de KNVB stelt aan het spelen in de Topklasse van het amateurvoetbal zijn voor vele verenigingen lastig te tackelen. Het pakket aan maatregelen dat genomen moet worden is omvangrijk en in sommige gevallen complex te noemen.
Excelsior M heeft in de afgelopen periode keihard gewerkt om aan alle voorwaarden te voldoen. Vele vrijwilligers en diverse sponsoren hebben zich ingezet om Excelsior M “klaar te laten zijn” voor het spelen in de Topklasse.
Een van de meest ingrijpende maatregelen betrof het realiseren van een afscheiding van het hoofdveld met de rest van ons complex tijdens thuiswedstrijden. Toeschouwers bij thuiswedstrijden van het eerste elftal kunnen daardoor alleen nog via de hoofdingang en met een geldig toegangsbewijs de wedstrijd bijwonen. Overige bezoekers kunnen alleen nog via een aparte ingang aan de Rozenlaan het complex betreden en hebben geen toegang tot de wedstrijd van het eerste elftal.
Om die afscheiding te realiseren is o.a. de steun van het Cooperatiefonds in geroepen en kan Excelsior M inmiddels beschikken over “hufterproef” en verrijdbaar hekwerk dat voldoet aan de veiligheidseisen van de KNVB. Ook Single Estate Coffee en Mosterd Sierhekwerk hebben hieraan hun steentje bijgedragen.
Mede door de gewijzigde entreeprocedure is ook de kiosk voor kaartverkoop aan de Lavendelstraat vernieuwd. Met behulp van het Cooperatiefonds Rabobank en de Van Mierlo Bouwgroep is een fraaie en moderne kiosk bij de hoofdingang gerealiseerd waarbij bezoekers vanuit drie verschillende verkooppunten een kaartje voor de wedstrijd kunnen aanschaffen.
Een derde aanpassing van ons complex betrof het realiseren van een tweede terras. Met steun van het Cooperatiefonds Rabobank en uwsportplein.nl is een geweldig verhoogd terras gebouwd, grenzend aan de kantine, dat o.a. toegang biedt aan minder valide supporters. Vele supporters maken sinds de start van dit seizoen dankbaar gebruik van deze nieuwe voorziening en zorgen met elkaar wekelijks voor een “feestje”. Gerards heuveltje is een succes!
Noodzakelijke aanpassingen die nooit zonder de steun van vrijwilligers, sponsoren en de Coöperatie van de Rabobank gerealiseerd hadden kunnen worden.
Namens het bestuur van Excelsior M: GEWELDIG BEDANKT!


De wedstrijden


Gisteren stonden op de site welke wedstrijden verslagen zullen worden door de WOS. Dit zijn de overige wedstrijden voor het weekend
thuis uit

Lyra DSVP Piet Voskamp gaat voor de WOS deze wedstrijd rechtstreeks verslaan
Be Fair Naaldwijk
DUNO HVC'10
Honselersdijk CION
Real Parbo MSV'71
Quintus HBSS
Hermnes DVS Maasdijk
DVO'32 Verburch za.


Full Speed Verburch zo.

Westlanders bij een BVO


Vanwege "de Amstelcup" komen er vandaag geen teams van onze Westlanders in actie

De loting voor de volgende ronde van de KNVB beker

  • Feyenoord - Hoek
  • Excelsior R. - Goahead Eagles
  • SC Cambuur - NAC
  • Excelsior'31 - Heracles


Overig nieuws


Van NOS TT
Mitchell van der Gaag heeft vanwege hartproblemen tijdelijk een punt achter zijn trainersloopbaan gezet.De coach van het Portugese Belenenses was vorige week in het duel met Marítimo onwel geworden. Van der Gaag,oud-speler van onder meer PSV en FC Utrecht,had Belenenses vorig seizoen naar het hoogste niveau geleid. "Ik stop tijdelijk,want het leven is belangrijker.Mijn dokter is eigenlijk mijn trainer nu en ik kan niet zeggen hoe lang ik buitenspel sta",verklaarde de 41-jarige Van der Gaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten