woensdag 18 september 2013

|Woensdag 18 september 2013

Westlands nieuws


De loting voor de 2e ronde van de districtsbeker voor standaardteams Categorie 1 en 2,  vindt plaats op zondag 22 september aanstaande. Dit zal gebeuren rond 16.15 uur bij rksv Spartaan’20, Oldegaarde 251 te Rotterdam na afloop van de competitiewedstrijd Spartaan’20 1 – Groeneweg 1. Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom.
De 2e ronde staat gepland voor het weekend van 19 en 20 oktober 2013. Bekerwedstrijden van de Mannen standaard zullen verplaatst worden naar dinsdag 29 oktober als één of beide teams een inhaalwedstrijd voor de competitie moet spelen.
Daarnaast kunnen in onderling overleg bekerwedstrijden verplaats worden naar een doordeweekse avond met een uiterste datum van 1 november 2013.

De beloftes van ADO wonnen maandagavond met 4-2 van Vitesse. Opvallend was dat in de laatste minuut de 4e goal van ADO werd gemaakt door Tom van Veen (ex-speler van Honselersdijk)

Overig nieuws


Oud-profvoetballer Kenneth Perez is afgelopen weekeinde na een elleboogstoot met rood van het veld gestuurd. Ook zou Perez, tegenwoordig actief als voetbalanalyticus bij Fox Sports en jeugdtrainer bij Ajax, handtastelijk zijn geweest naar de scheidsrechter. Dat meldt De Gooi- en Eemlander.
Perez speelt tegenwoordig bij BVV '31 uit Blaricum, dat uitkomt in de vierde klasse van het amateurvoetbal. In het duel met SEC uit Soest stond BVV '31 met 3-0 achter toen Perez volgens de krant 'een gemene elleboogstoot' uitdeelde.

Na dat vergrijp kreeg de oud-voetballer van AZ en Ajax het aan de stokl met de arbiter en daarbij zou de voetballer handtastelijk zijn geweest. De scheidsrechter besloot daarop het duel voor 5 minuten te staken.

BVV verloor uiteindelijk met 5-0

Wedstrijden


Komend weekend staat er slecht 1 duel tussen 2 teams uit de regio op het programma. Als het hoofdveld van  Naaldwijk het toelaat zal er gestreden worden tegen MVV'27.
De thuisclub speelde in de eerste wedstrijd van het seizoen gelijk tegen DSVP
MVV'27 heeft inmiddels 2x de punten gedeeld met de tegenstander.
De laatste confrontatie op de Hoge Bomen dateert al weer uit het seizoen 2008-2009. Naaldwijk, dat toen getraind werd door Theo Verbeek, won de inhaalwedstijd. met 2-0 (goals van Steven Blankman en Hans van Putten).

Ajax speelt vanavond voor de C.L. bij Barcelona


Geen opmerkingen:

Een reactie posten