donderdag 26 september 2013

Donderdag 26 september 2013

Westlands nieuws


Mandy v.d. Berg en de andere dames van Oranje starten vandaag de reeks wedstrijden voor de kwalificatie voor het WK 2015 in Canada. In Albaniƫ kan vanaf 17:00 uur de basis worden gelegd. Overigs heeft de tegenstander van vanavond vorige week al tegen Belgie gespeeld. Onze zuiderburen wonnen met 2-0.
Andere landen in de poule van Oranje zijn Portugal, Griekenland en Noordwegen.
De 7 poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks. De laatste deelnemer uit Europa komt uit een barrage tussen de 4 beste landen die op de 2e plaats eindigen.

De wedstrijden


Weer een mooi weekend vol voetbal voor de boeg. Marco Streefland van de WOS heeft inmiddels zijn verslaggevers aangewezen voor de volgende wedstrijden:
thuis uit WOS
Kozakken Boys Excelsior M Martijn Molenaar
C ’s-Gravenzande- Smitshoe Ruud de Jong
MVV'27 VDL Johan Voskamp
Monster Vitesse Delft Willem Lenting
Westlanida KMD Leo de Jong (radio) en Leo Boon (TV)



Westlandia RKAVV Johan Voskamp
Niewerkerk VELO Martijn Molenaar
Schipluiden Woerden Sjoerd de Vos
Stompwijk'92 Den Hoorn Henk Schaafsma


Westlanders bij een BVO


Vandaag is de laatste speeldag van de 2e ronde van de KNVB-beker ook wel bekend als de "Amstelcup".  Na de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Dordrecht volgt de loting.

Overig nieuws


Als donderslag bij heldere hemel werd woensdagmiddag bekend dat Touroperator OAD failliet is verklaard....... Veel ellende voor de bijna 1.500 medewerkers en de gedupeerde vakantiegangers. Kans is aanwezig dat ook voetbalclubs hun trainingskamp via OAD hebben laten lopen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten