vrijdag 23 november 2018

Voorbeschouwing wedstrijden 24 en 25 november
















1 Excelsior M. - Almere FC 2 De tricolores behaalden punten in de laatste 3 wedstrijden, De tegenstander uit Almere wist in die duels geen punten te behalen. Ze staan daardoor op doelsaldo nog net boven de streep.  Excelsior M. staat 10e op slechts 4 punten van de gasten.






2 Achilles Veen - FC 's-Gravenzande De FC blijft prima presteren en staat keurig 2e in de hoofdklasse en dat zullen ze ook zaterdagavond nog minimaal zijn. In Veen heeft men echter nog wel een appeltje te schillen. Vorig jaar oktober werd er met 5-1 verloren.






3 Honselersdijk - Brielle Beide regioploegen sloten de 1e periode met een nederlaag en zonder een gescoorde goal, niet best af.
Bij de start van de 2e periode wacht voor nr. 10 Honselersdijk een club van de "eilanden" . Daar zal het zeker rommelen, want de 9e plaats op de ranglijst zal vast niet kloppen met het hoge verwachtingspatroon bij Brielle.
Nr. 4 Rijsoord wordt de komende tegenstander van de groen-witten. die op de 5e plaats staan in 1B. Het zal daar lastig worden, want de club uit Ridderkerk is de beste thuisploeg van deze 1e klasse.
4 Rijsoord - Westlandia






5 HVC'10 - Voorschoten'97
Door de onverwachtse nederlaag van UVS, pakte promovendus VELO direct de 1e periode in deze 2e klasse. Het zou mooi zijn als de lijn door weten te trekken tegen nr. 13 Soccer Boys.
SC Monster won eindelijk weer eens op eigen veld en klom daardoor naar de veilige 10e plaats.Bij winst in en tegen nr. 5 Berkel kan het team van trainer Robin Knoester in punten gelijk komen.
HVC'10 eindigde in P1 op 1 punt achterstand van VELO. De nederlaag in de 1e wedstrijd tegen Berkel was direct al funest.
6 VELO - Soccer Boys
7 Berkel - SC Monster






8 Quick Steps - KMD Deze week is VDL gekoppeld aan de periodekampioen Wateringseveld. Zal een lastig verhaal worden in Maassluis.
Naaldwijk huldigt Sebastiaan v.d. Berg voor zijn 600e wedstrijd. De jubilaris is niet vies van een feestje, maar zou het wel prettig vinden als er gewonnen wordt van Maasdijk.
Die ploeg heeft met 6 goals problemen met scoren, maar dat kan zo omslaan.
Lyra en MVV'27 is altijd een mooi affiche, zeker voor trainer Pim v.d. Hoorn die bij beide verenigingen hoofdtrainer is geweest.
Klein maar Dapper speelt tegen het grillige Quick Steps. Die ploeg heeft geen enkele maal dit seizoen 2x achter elkaar gewonnen of verloren. 
9 Schipluiden - Verburch
10 VDL - WV/Kranenburg
11 Naaldwijk - Maasdijk
12 Lyra - MVV'27






13 MSV'71 - TAC'90 Mogelijk dat de start van de 2e periode nieuwe kansen biedtvoor de regioploegen. Zeker voor MSV en Quintus zou een kentering geen kwaad kunnen.
14 Loosduinen - RVC Celeritas
15 BMT - Quintus






16 Westlandia - Quick'20 Cruciaal duel voor beide ploegen in de strijd tegen degradatie.
Westlandia won vorige week voor de 4e maal dit seizoen. Na iedere overwinning volgde echter direct weer een nederlaag.
Zou mooi zijn als de mannen van Grünholz een reeks neer kunnen zetten






17 BMT - Den Hoorn VELO won afgelopen zondag van een gehavend Den Hoorn. Daardoor is men eindelijk van de laatste plaats.
Bij Olympia zijn er zeker kansen, want die ploeg heeft thuis pas 4 punten behaald.
BMT is met 10 punten op eigen veld de beste ploeg in 1B. Wordt dus weer een lastige zondag voor Den Hoorn.
Vorig seizoen werd er met 2-1 verloren
18 Olympia - VELO






Geen opmerkingen:

Een reactie posten