woensdag 21 november 2018

Nieuws van woensdag 21 november 2018


Twee weken geleden schreef Westlandia geschiedenis door voor het eerst een  wintertransfer wereldkundig te maken. Dean van Ooijen was het die tussentijds over haat stappen van Excelsior M. naar de Hoge Bomen.
Vandaag werd bekend dat ook Patrick Batist na een half jaar VVSB terugkeert naar de Naaldwijkse 3e divisonist. Voor de club uit Noordwijkerhout scoorde hij in de 2e divisie 2 goals.
Patrick Batist speelde al 121 (KNVB-) wedstrijden  voor de zondagtak van de groen-witten

Bron Feyenoord.nl
Feyenoord en Richard Grootscholten gaan per 1 maart 2019 uit elkaar. Grootscholten is tot die tijd vrijgesteld van werkzaamheden, zodat hij zich in alle rust kan oriënteren op een nieuwe functie buiten de club. De aard van het vertrek ligt in een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Partijen hebben overeenstemming bereikt over de tussentijdse beëindiging van zijn contract en hebben besloten geen verdere mededelingen te doen over het vertrek van het hoofd van Feyenoord Academy.
Richard Grootscholten begon in april 2016 bij Feyenoord Academy. Hij kwam destijds over van Zaglebie Lubin FC in Polen, waar hij de functie van technisch manager bekleedde en verantwoordelijk was voor het opzetten van een professionele jeugdopleiding in Nederlandse stijl. Daarvoor was hij werkzaam bij het Russische Kuban Krasnodar, de Vancouver Whitecaps in Canada en bij Sparta Rotterdam als hoofd jeugdopleiding en later technisch directeur.

VV Naaldwijk zet komende zaterdag één van de iconen van de club in het zonnetje. Sebastiaan v.d. Berg  zal vóór en ná de wedstrijd tegen Maasdijk in het zonnetje gezet worden.
De clubarchivaris van vv. Naaldwijk heeft becijfert dat hij al 600 caps voor het 1e elftal van de zaterdag op zijn naam heeft staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten