woensdag 22 april 2015

Voorbeschouwing wedstrijden zondag 26 april 2015


Programma Westlande clubs Voorbeschouwing




Quick *P1*
4e 21-35
Westlandia
6e 20-31
Mooi affiche waarbij voor beide teams zondag geen "echte" belangen meer op het spel staan. Westlandia kan vrijuit spelen en Quick zal zich willen richten op de promotiewedstrijden naar de topklasse. Op 7 september verloor Westlandia zo.1 op eigen veld de openingswedstrijd met 1-2 van Quick.
Luisteraars van de WOS worden live op de hoogte gehouden door Kees te  Gussinklo
-----
's-Ochtends kan het bij de Haantjes wel een spektakelstuk worden. De 2e teams van beide verenigingen strijden dan in een rechtstreeks duel om het kampioenschap van de res. hoofdklasse. Westlandia heeft 3 punten voorsprong. Trainer Theo Verbeek zou graag afscheid willen nemen met een titel en het toetje voor de Nederlandse titel.
Beide 2e teams hebben zich overigens ook geplaatst voor de beker van de standaardteams in seizoen 2015-2016.




Boshuizen
6e 23-41
VELO
10e 23-27
Boshuizen mocht zich afgelopen zondag uitleven tegen HMSH (8-1). Trainer Edwin Vurens zal met VELO zo snel mogelijk voldoende punten willen behalen. om zeker te zijn van een plaats in de 1e klasse. Men zal het in Wateringen niet aan willen laten komen op de laatste wedstrijd van het seizoen bij het al gedegradeerde HMSH
Aan de Noordweg won Boshuizen in de heenronde met 1-0
WOS-radio Martijn Molenaar




HVV
11e 23-26
Den Hoorn
13e 23-21
Als Den Hoorn er nog wat van wil maken, zal er zeker bij HVV gewonnen moeten worden. De prestatiecurve van de ploeg uit Midden-Delfland zal weinig basis geven voor zelfvertrouwen. Thuis won Den Hoorn nog met 4-2 van HVV, maar toen streed men ook nog mee om de 1e periode. (8 gespeeld-15 punten)
Johan Voskamp is in Den Haag voor de WOS-radio
Wedstrijd wordt gespeeld in Wassenaar.
FC Lisse
5e 23-34
Schipluiden
10e 23-27
Fc Lisse is nog zeer kansrijk om de 3e periode te pakken. Dat betekent dat Kuntz met zijn mannen vol aan de bak moet om nacompetitie voor p/D-wedstrijden te ontlopen.
De thuiswedstrijd werd overtuigend met 4-2 gewonnen.
Stefan van Eijk is namens de WOS bij deze wedstrijd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten