woensdag 15 april 2015

Voorbeschouwing wedstrijden zondag 19 aoril 2015


Programma Westlande clubs Voorbeschouwing




Westlandia (6e 19-28) DHC (8e 20-26) Trainer Willem den Besten zal zeker voor eigen publiek zijn ploeg op willen stuwen naar een overwinning. De 4-1 nederlaag in Delft zal daarbij zeker in de komende dagen de revue passeren. De groen-witten kwamen voor het laatst op 1 maart op de Hoge Bomen in actie. Toen werd er gestreden tegen FC Cabab. Het is nog onduidelijk wanneer het restant van die gestaakte wedstrijd gespeeld gaat worden.
Sjoerd de Vos doet verslag voor WOS-radio




VELO (10e 22-24) Kocatepe (13e 22-13)
Met de instelling van afgelopen zondag tegen Wateringseveld (2-6) gaan de Wateringers het ook tegen Kocatepe niet redden. Trainer Edwin Vurens zal daarom eisen dat zijn groep tot het gaatje gaat, zodat ook volgend seizoen aan de Noordweg een 1e klasser speelt.
De afstand naar de p/D-plaatsen is geslonken naar 3 punten. Directe concurrent Olympia pakt wel punten en staat in de 3e periode inmiddels op een gedeelde 2e plaats met 10 punten.
Bij Kocatepe won VELO met 1-0
Ruud de Jong doet verslag voor WOS-radio




Den Hoorn (13e 22-21) Foreholte *P2* (4e 22-40) Foreholte is nog steeds in de race voor het kampioenschap van de 2e klasse. Dat betekent dat in Den Hoorn een ploeg op oorlogssterkte komt.
De thuisploeg staat  nog steeds maar 2 punten achter op de p/D-plaatsen en dat na een reeks van 14 wedstrijden met slechts 1 overwinning.
Zeker met in het achterhoofd dat volgende week de 6-puntenwedstrijd tegen HVV op het programma staat, moet Den Hoorn er voor zorgen dat het onderlinge verschil maximaal 2 punten blijft.
Uit werd met 4-1 verloren.
Martijn Molenaar doet verslag voor WOS-radio

Schipluiden (10e 22-26) Concordia (14e 22-17) Schipluiden dwingt nog steeds respect af. De ploeg pakte zondag weer 3 punten voor de "baard van de keizer" en deed dus de sportieve plicht. Buurman Den Hoorn  zal hopen dat de ploeg van trainer Kuntz het beter zal doen dan in de uitwedstrijd in Delft  (5-2 nederlaag)
Nico van Rijn doet verslag voor WOS-radio

Geen opmerkingen:

Een reactie posten