maandag 6 april 2015

Fred Rijnenberg van Westlandia naar Loosduien


Persbericht van Loosduinen
Als opvolger van Ramses van Rijn, die vanaf komende seizoen hoofdtrainer is bij RAS, heeft het bestuur de 59-jarige Fred Rijnenberg gecontracteerd als trainer voor S.V. Loosduinen 2

Fred, geboren op Nieuw Guinea, het voormalige Nederlands Indië, is woonachtig met Sakia in Maassluis, werkt bij de gemeente Rotterdam en zijn zoon Boyd voetbalt in het eerste elftal van Westlandia zaterdag.
Fred is begonnen met voetballen bij A.S.W.H. in Hendrik Ido Ambacht. Op 18 jarige leeftijd speelde hij daar al in het eerste elftal, toen spelend in de eerste klasse, nu de hoofdklasse. Daarna stapte hij voor twee jaar over naar VV Heerjansdam. Door een verhuizing naar Maassluis werd zijn volgende vereniging Excelsior Maassluis, spelend toen in dezelfde poule als A.S.W.H. en Heerjansdam. In 1991 werd hij kampioen van de eerste klas met Eric Gudde, als trainer, en nu directeur bij Feyenoord. Als 36 jarige stapte hij nog over naar M.V.V.’27, speelde nog vier jaar in het eerste elftal en stopte toen als voetballer.
Via Arwin Verburch (nu trainer bij VDL in Maassluis) stapte hij de trainerswereld in. Hij was trainer bij: CION (Vlaardingen), Victoria’04 B1 (Vlaardingen), S.V.D.P.W (Schiedam), M.V.V.’27 (Maasland), VV Maasdijk en de laatste vijf jaar bij Westlandia zaterdagselectie (Naaldwijk). Met het 2e elftal van Westlandia werd Fred in het seizoen 2012-2013 kampioen in de reserve 3e klasse!
Via doelman Pieter Blanken, die ook overkomt van Westlandia, is hij in contact gekomen met S.V. Loosduinen. Door het enthousiasme van Aart Blanken (Technische Commissie) en leuke gesprekken met het bestuur, trainers en leden van de selectie besloot hij voor één jaar te tekenen bij S.V. Loosduinen. “Ik vind plezier in het voetbal belangrijk, maar verwacht ook dat als het gevraagd wordt spelers met volledige inzet en beleving het veld in gaan.”
Wij wensen Fred veel succes en plezier toe bij S.V. Loosduinen!
Namens het bestuur van S.V. Loosduinen,
Dick Hartman (secr.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten