vrijdag 10 januari 2014

Vrijdag 10 januari 2014

Westlands nieuws


Martin de Graaf is, zoals al enige tijd werd verwacht, komend seizoen de hoofdtrainer van KMD. In het AD laat voorzitter Hans Verschoor weten, dat zijn aanstelling t is geschiedt na een zorgvuldige selectieprocedure en gesprekken met 3 kandidaten.
De Graaf kan zich direct al voorbereiden op zijn nieuwe job, want hij heeft op dit moment geen club.

De Flynth Westlandcup heeft in de eerste tonde DE DERBY van de regio op het programma staan, maar het is niet het eerste treffen tussen Den Hoorn en Schipluiden in 2014. Beide teams spelen namelijk zondag al een oefenwedstrijd bij Schipluiden.

Monster heeft op trainingskamp een oefenwedstrijd gespeeld tegen SC Feyenoord. Trainer Glotzbach verloor met 3-0 van zijn voormalige "leerling trainer " Harry Akkermans

-----

Overig nieuws


De zaterdag-tak van Westlandia vertoeft de komende 3 dagen in Brabant. Tijdens het verblijf in Diessen zal geoefend worden tegen 2e klasse Capelle uit Sprang Capelle.

Loosduinen reist ook af naar het zuiden. In Mierlo gaat Remco Torken in het weekend de basis leggen voor zijn laatste half jaar bij de 4e klasser. Komende dinsdag wordt er nog in Den Haag geoefend tegen Oranjeplein/P. Daarna moet alles gesteld staan voor de competitietopper tegen Duindorp

-----



© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten