maandag 13 januari 2014

Maandag 13 januari 2014

Westlands nieuws


Arwin Verburgh heeft voor volgend seizoen weer de selectie van VDL onder zijn hoede. Afgelopen weekend werd bekend dat de trainer en zijn assistent Dennis de Vette overeenstemming hebben bereikt over contractverlenging met club uit Maassluis.

Tijdens het trainingskamp van FC ’s-Gravenzande hebben de eerste gesprekken met spelers plaatsgevonden met het ook op het volgende seizoen. In de gesprekken kwam duidelijk naar voren dat de spelers het goed naar hun zin hebben bij de club. Volgend seizoen blijven in ieder geval aanvoerder Frank de Bruijn, middenvelder Sander Koeleman en verdedigers Keke Stam, Jasper van Dijk en Danny Bijl.

Oproep van VELO

VELO zoekt assistent-trainer
Voor het komende seizoen 2014-2015 zoekt VELO een enthousiaste en ambitieuze assistent-trainer die hoofdtrainer Cees Tempelaar assisteert bij de 1e selectie (1e en 2e elftal) van VELO en verantwoordelijk is voor de training en coaching van VELO 2, uitkomend in de reserve hoofdklasse KNVB. Kandidaten kunnen hun sollicitatiebrief, met uitgebreide CV, mailen naar secretaris.voetbal@velo.nl of sturen naar L. de Letter, secr. VELO, De Colman 22, 2291 JN Wateringen.

Overig nieuws


Cor Pot gaat XerxesDZB per direct verlaten. De site van Voetbal op Zaterdag weet te melden dat de trainer al eerder had laten weten dat hij in de winterstop mogelijk zou stoppen, Hij zou zijn ontslagen voorganger slechts tijdelijk vervangen. Pot heeft afgelopen weekend in het trainingskamp aan speculaties een einde gemaakt.

Hoofdklasser Boshuizen heeft per direct afscheid genomen van trainer Mario Koswal. De club denkt dat de chemie tussen trainer en selectie onvoldoende is om het seizoen nog goed af te ronden. Boshuizen staat met 12 gespeeld met 5 punten, laatste in de klasse van Westlandia zo.

© Westlands voetbalnieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten