dinsdag 16 oktober 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 17 oktober


Westlands voetbalnieuws 

  • MVV'27 heeft zich dinsdagavond laten verrassen in de RTV Rijnmond-cup. De koploper uit de 3e klasse verloor met 1-0 bij VVK'68. 
  • HVC'10  ging ook door naar de volgende ronde Op Harga werd met 3-2 gewonnen van SVV
  • Excelsior M. was een maatje te groot voor AGE (4-0)
VELO oefende tegen HVV. Het werd aan de Noordweg in Wateringen 2-1.

Passage uit persbericht Verburch:
Verburch heeft een grote sportieve stap gezet met de ondertekening van 2 samenwerkingsovereenkomsten. Zowel Gym Fitness als Sport Medisch Centrum spraken afgelopen zondag de wens uit om Verburch te helpen bij het fit en gezond houden van de leden. Het Sport Medisch Centrum is te vinden in de voormalige Verburchhofschool aan de Verburghlaan in Poeldijk. De samenwerkingsovereenkomst houdt in dat spelers van Verburch op donderdagavond voor een consult langs kunnen komen. De medewerkers van SMC Westland hebben alle kennis en apparatuur in huis om de spelers weer vitaal en fit te krijgen, of het nu fysiotherapie betreft, sportrevalidatie of een blessureconsult . Door samenwerkingen met diverse sportverenigingen en het Sport Medisch Centrum in Rotterdam is er veel expertise in huis. 

Jesper Leerdam is afgelopen zaterdag in de wedstrijd van Excelsior M. tegen ASWH geblesseerd geraakt. Hij liep een flinke hoofdwond en lichte hersenschudding op.  Het wordt afwachten op de doelman van de tricoloress  zaterdag weer fit genoeg is voor de inhaalwedstrijd bij SteDeCO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten