woensdag 3 oktober 2012

Westlands voetbalnieuws van woensdag 3 oktober 2012


Westlands voetbalnieuws 


De beloften van ADO Den Haag hebben maandag met 3-0 verloren van Willem II. Deze keer heeft de nederlaag van het team van trainer Wilfred van Leeuwen verstrekkende gevolgen. Vanaf nu gaan de beloftencompetities op in een kampioenspoule en een verliezerspoule. De jonkies van ADO zijn gedoemd om in de laatste poule te gaan spelen en treffen daar AZ, PEC Zwolle, De Graafschap, FC Volendam, Willem II, Sparta Rotterdam, FC Dordrecht, VVV/Helmond Sport, Fortuna Sittard en FC Den Bosch. Mogelijk komt daar Roda JC of FC Twente nog bij.

Slask kreeg afgelopen zondag een flink pak slaag gekregen. De Poolse kampioen verloor met 4-1 bij Górnik Zabrze  Westlander Johan Voskamp viel weinig te verwijten. Hij mocht 90 minuten op de bank blijven zitten 


De wedstrijden

Dit weekend zowel in de 2e als in de 3e klasse een echte lekkere derby.

  • Het naar de 2e klasse gepromoveerde Naaldwijk (8e) ontvangt op eigen complex VV Lyra (10e). Beide teams hebben 6 punten, even veel als de nr. 11 (P/D plaats).
  • De kraker van de 3e klasse wordt gespeeld in Maasland. Koploper MVV'27 ontvangt KMD. De Wateringers komen bij een overwinning op gelijke hoogte. Bij winst van de thuisclub, wordt het verschil op de nr. 2 minimaal 5 punten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten