donderdag 4 oktober 2012

Westlands voetbalnieuws van donderdag 4 oktober 2012


Westlands voetbalnieuws 

Bart Schenkeveld heeft bij Heracles de groepstraining weer hervat. De verdediger uit Midden-Delfland moest vanwege een liesblessure, bijna direct na zijn transfer van Feyenoord naar Almelo, geopereerd worden aan zijn lies. Door dit ongemak is hij nog niet in actie gekomen voor de club uit de eredivisie.


De wedstrijden

De KNVB heeft besloten om de wedstrijd van Westlandia za. 1 tegen RAS al te laten spelen op 20 oktober a.s.. De wedstrijd stond op het programma voor 17 november, maar dan viert de Naaldwijkse club haar 90e jarig bestaan.

De dames van ADO Den Haag hebben de ondankbare en schier onmogelijke taak om in het verre Rusland Rossiyanke te verslaan. Om door te gaan naar de volgende ronde van de C.L. moet het team van Westlandse trainer Sarina Wiegman een 4-1 achterstand wegwerken. Mandy van Dijk uit Honselersijk zit bij de selectie, maar zal starten op de bank......

De WOS trekt weer met een aantal verslaggevers naar de diverse velden in de regio:
  • FC ’s-Gravenzande-Vitesse Delft door Piet Voskamp 
  • Naaldwijk-Lyra door Johan Voskamp 
  • Monster-Kagia door Willem Lenting 
  • Honselersdijk-Die Haghe door Ruud de Jong 
  • MVV’27-KMD door Gerard van Dijk 
  • RKAVV-Westlandia door verslaggever Sportsignaal 
  • VELO-SJC door Leo Boon 
  • Schipluiden-Vredenburch en
  • Den Hoorn-VCS door Piet Voskamp


Overig opmerkelijk nieuws

Het bestuur van zaterdag-3e klasser RAS laat op de site weten dat men per direct afscheid neemt van trainer Jim Charité.
 De reden voor dit besluit zijn de tegenvallende resultaten en het ontbreken van voldoende chemie tussen de trainer en de huidige spelersgroep. Het bestuur heeft deze beslissing niet lichtvaardig genomen. Uit gesprekken met de trainer, de spelers en de technische staf kwam naar voren dat het verwachtingspatroon bij spelers en trainer nogal ver uiteen liep. Het bestuur heeft overigens grote waardering voor de enorme inzet en loyaliteit die Charité, ook toen het sportief niet goed liep, altijd heeft getoond. Assistent-trainers Jordi Domingos en Rick van Veen zullen voorlopig de honneurs waarnemen. Het bestuur gaat uiteraard op zoek naar een nieuwe trainer..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten