donderdag 18 oktober 2012

Westlands vcoetbalnieuws van donderdag 18 oktober 2012


Westlands voetbalnieuws 

FC 's-Gravenzande hoopt volgende week donderdag toestemming te krijgen van de gemeente om het hoofdveld weer te mogen gebruiken

De René Meulensteen Academy verzorgt op vrijdag(avond) 2 en 16 november  de Techniek cursus op Julianasportpark te 's-Gravenzande. De deelnemers krijgen op deze cursusdag de onderwerpen op een zodanige wijze gepresenteerd, dat zij er bij hun vereniging of club direct mee aan het werk kunnen. Per onderwerp worden de leerdoelen weergegeven.  De 1-daagse wordt aangeboden door docenten van Sportpartners-United.
Liefhebbers kunt zich inschrijven tot en met 31 oktober 2012. Voor meer informatie KLIK HIER


De wedstrijden

Komend weekend moeten diverse teams uit de regio nog een wedstrijd inhalen. De WOS -radio zal verslag doen van deze wedstrijden
Zaterdag
  • SteDoCo - Excelsior M. (verslaggever Martijn Molenaar)
  • Naaldwijk - DUNO ( Jan v.d. Meijs)
  • KMD - Victoria (Willem Lentin)
Zondag
  • Excelsior'20 - VELO ( Henk Schaafsma)

Westlandia viert in het weekend van 17 en 18 november a.s. het 90-jarig bestaan.  Het 1e team van de zaterdag dient komende zaterdag de voor dat weekend geplande wedstrijd nu al te spelen. Tegenstander is RAS. Voor de WOS is verslaggever Leo de Jong aanwezig.

Komende dinsdag is de volgende ronde van de districtsbeker gepland. Diverse teams spelen echter al komend weekend in actie. Voor deze regio geldt dat alleen voor VELO 2. De reserves van de Wateringse 1e klasser spelen zondag bij TOGB,.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten