zondag 5 augustus 2012

Westlands voetbalnieuws van zondag 5 augustus 2012


Voetbalnieuws uit de regio

Bart Kuijpers had vanwege zijn studie vorig seizoen overschrijving aangevraagd van Westlandia za. naar Sterrenwijk. Na 1 seizoen heeft hij echter al besloten om zijn geluk te gaan beproeven bij VV Vliegdorp. Hij valt daar met zijn neus in de boter, want deze club uit Soesterberg. heeft zijn zaken goed voor elkaar. De selectie wordt begeleidt door een manager, een hoofdcoach, een trainer, 2 veldtrainers, en een keeperstrainer.  Naast de vlagger en de verzorger zijn er ook nog 2 leden van de club verantwoordelijk voor de kleding van de selectie.... Het 1e team van Vliegdorp komt uit in de 3e klasse zaterdag

De voorbereiding op het nieuwe seizoen

14:00 VELO  wordt speelde tegen TOGB. Voor trainer Corné van Doorn een weerzien met zijn oude ploeg uit Wateringen.
Uitslag: 2-0
Doelpuntenmakers: Bryan Alkemade en Sven Verbeek

Verburch zou vandaag in actie komen tegen Den Hoorn. Op de site van de club uit Poeldijk staat echter het volgende te lezen: 
Zondag zou de eerste oefenwedstrijd gespeeld worden, maar veel spelers kampen met kleine pijntjes. Om die reden heeft Verburch, tot haar grote teleurstelling, moeten besluiten de eerste oefenwedstrijd aan zich voorbij te laten gaan.


Ander (opmerkelijk) voetbalnieuws
Spartaan'20 en Excelsior'20 zullen blij zijn met de transfer van Luc Castaignos naar FC Twente. Beide verenigingen krijgen 30.000 euro overgemaakt, daar zij meegeholpen hebben aan de opleiding van de voormalige spits van Feyenoord.

Om 18:00 uur eindelijk de echte aftrap van het nieuwe seizoen : De Johan Cruijff Schaal. Landskampioen Ajax treft in de Arena bekewinnaar PSV.


 (opmerkelijk) Oranje en/of sportnieuws




Geen opmerkingen:

Een reactie posten