vrijdag 24 augustus 2012

Westlands voetbalnieuws van 24 augustus 2012



De wedstrijden

Komend weekend een paar mooie bekerwedstrijden van teams uit de regio:
  • Excelsior M ontvangt FC 's-Gravenzande. Een goede graatmeter voor beide teams om te zien hoe ze er 1 week voor de competitie voor staan
  • Westlandia za. is na 2 nederlagen uitgeschakeld voor de poulewinst. Lyra is nog wel in de race maar zal in Naaldwijk wel een grote overwinning nodig hebben om door te gaan in de beker. 
  • 2e klasser VDL ontvangt KMD . Beide teams hebben een overwinning nodig om nog gelijk te komen met lijstaanvoerder Schipluiden
  • Loosduinen en Quintus gaan in Den Haag uitmaken wie er doorbekert. De thuisploeg heeft een voorsprong van 2 punten
  • Op zondag staat de kraker VELO-Westlandia zo. op het programma........ Voor beide teams is een goed resultaat noodzakelijk om door te stromen naar de volgende ronde. Deze wedstrijd is op zich al een beladen duel, maar door de recente transfers van 3 spelers van VELO naar de hoofdklasser in Naaldwijk. heeft de wedstrijd een extra lading gekregen. . Bij de Wateringers is deze overgang zeer slecht gevallen en zowel Westlandia als de 3 spelers hebben daar in woord en/of daad "last" van gehad.  Zondagmiddag tegen 4 uur zal duidelijk zijn of VELO concurrent Westlandia de beloofde LOER heeft kunnen draaien. 

Het complete programma en de standen staat HIER

Jeff Stans kan vanavond met RKC Waalwijk koploper worden in de eredivisie. De oud-speler van Excelsior M. moet dan met zijn ploeg wel thuis winnen van Roda JC.

De 3 van Maassluis bij Excelsior R. reizen met hun teamgenoten naar Telstar. Gelet op de stand een mooi duel tussen de nummer 8 en 9 van de 1e divisie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten