vrijdag 31 augustus 2012

Westlands voetbalnieuws van vrijdag 31 augustus 2012


Westlands voetbalnieuws 

In de 4e klasse zaterdag zullen de Westlandse teams 1 concurrent minder voor promotie hebben. GGK uit Rotterdam heeft aan de KNVB laten weten dat het 1e team niet op zal komen in de wedstrijd tegen Verburch za.

Albert v.d. Dussen wordt scout in de Benelux voor het Engelse Fulham. De oud-trainer van VELO gaat voor Martin Jol op zoek naar jonge beloftevolle spelers. 

Slask is net als Feyenoord uitgeschakeld voor Europees voetbal. De club van Johan Voskamp werd na de uitschakeling in de C.L. nu in de E.L. van de mat gespeeld door Hannover'96.  Na de 3-5 in eigen huis, werd het gisteren in Duitsland 5-1. Voskamp speelde de laatste 25 minuten nog mee bij de kampioen van Polen.


De wedstrijden

Eindelijk barst komend weekend het competitie-geweld los. Zoals al eerder op deze site te lezen was, heeft Naaldwijk een vrij weekend. De club viert dit weekend het 90-jarig bestaan met een reünie en een familiedag. De wedstrijd tegen DUNO zal naar verwachting in oktober worden ingehaald.



verslaggever WOS
Excelsior M. Smitshoek Gerard van Dijk
DSVP FC 's-Gravenzande
HVC'10 SVC'08 Leo de Jong
Lyra Valken'68 Piet Voskamp
SEV Monster
Naaldwijk DUNO uitgesteld
Die Haghe Maasdijk
KMD Quick Steps Ruud de Jong
MSV'71 RAS
Victoria'04 Westlandia
MVV'27 Honselersdijk Henk Schaafsma
Loosduinen DVO'32
Verburch GGK vervallen
Quintus HBSS
Westlandia Hilversum Ruud de Jong
Ado Den Haag Velo Sportsignaal
Verburch Dilletant

De WOS besteedt dit weekend ook aandacht aan de wedstrijden GONA - Schipluiden (Piet Voskamp ) en  NSV'46 - Den Hoorn (Martijn Molenaar).


Overig opmerkelijk nieuws

Vannacht om 24:00 uur sluit de transfermarkt voor het betaalde voetbal. In de linkerkolom zijn de recente overschrijvingen te volgen.

FC Twente en PSV weten vanmiddag tegen welke Europese clubs zij het moeten nemen in de poulewedstrijden van de E.L.. Beide teams zijn geplaatst in pot 1. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten