donderdag 22 augustus 2013

Donderdag 22 augustus 2013

Westlands nieuws


De site van MSV'71 meldt dat het bekerduel tegen Aeolus bij een stand van 8-1 in de 80e minuut gestaakt is. Bij de 8e tegentreffer reageerde de Rotterdamse doelman zijn frustratie af op zijn knoeiende verdediger. Die pikte dit niet en reageerde verbaal op een manier, die de scheidsrechter niet kon tolereren en stuurde de verdediger met rood van het veld. Vervolgens weigerde de speler om buiten de afrastering te gaan. Toen de leidsman hem daarop aansprak bedreigde hij de scheidsrechter en gaf hem ook nog een duw. Reden genoeg voor de man in het zwart om de wedstrijd te staken. De andere spelers van Aeolus zaten duidelijk met de situatie in hun maag en verontschuldigden zich voor het gedrag van hun medespeler. De wedstrijd zelf had namelijk een sportief verloop.

Overig voetbal nieuws


Youssef El Akchaoui maakt sinds afgelopen weekend deel uit van de selectie van Haaglandia zo. De verdediger geeft in het AD aan dat het een bewuste keuze is o.a. om dat de club op zondag speelt.
El Akchaoui wilde sowieso de zaterdag vrijhouden.
Het is voor hem dan wel vervelend dat Haaglandia komende zaterdag voor de competitie thuis start tegen WKE. Een week later speelt men wederom een wedstrijd op zaterdag en wel bij EVV.......

Vanavond om 18: 00 uur E.L. K.Krasnodar - FEYENOORD

Vanavond om 18: 30 uur E.L Atromitos -AZ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten