vrijdag 23 augustus 2013

Vrijdag 23 augustus 2013

Westlands nieuws


Komende zaterdag spelen de hoofd- en 1e klassers voor de beker (Haaglandia - VELO, Nieuwenhoorn- FC '-sGravenzande en XerxesDB-Westlandia). Ook VELO 2 - Vitesse D.  en BMT- Verburch za. komen voor de cup in actie.
De andere teams zullen de vorm verder aanscherpen in  oefenwedstrijden. Wie even uit wil breken bij de Lierse feestweek, kan in het Westland bij de volgende wedstrijden zijn of haar hart ophalen:
  • Honselersdijk - MVV'27
  • Naaldwijk - Houtwijk
  • KMD - Oosterheem
  • Stellendam - Maasdijk
  • Loosduinen - ZBVH
  • HVC'10 -Westlandia

Met de inschrijving van Topklasser Excelsior M.voor de VoetbalRijnmond Cup, is het aantal deelnemers voor dit toernooi al gestegen boven de 120....

Van de site van de KNVB
Spelers konden tot 15 juni overschrijving voor de categorie A aanvragen. Deze overschrijvingen zijn verleend met ingang van 1 augustus. Verzoeken die na 15 juni zijn/worden ontvangen, worden behandeld als een verzoek om dispensatie (tussentijdse overschrijving), waarbij slechts in een beperkt aantal gevallen overschrijving zal worden verleend.
Indien een verzoek tot tussentijdse overschrijving wordt goedgekeurd en verleend aan een speler van 18 jaar of ouder uit de categorie A, dan gelden de hieronder genoemde data van speelgerechtigdheid:
  • Een tussentijdse overschrijving die wordt ontvangen in de periode 16 juni tot en met 31 augustus wordt verleend per 1 september of zo spoedig mogelijk na 1 september, indien op 31 augustus nog geen beslissing is genomen op het ingediende verzoek;
  • Een tussentijdse overschrijving die wordt ontvangen in de periode 1 september tot en met 31 januari wordt verleend per 1 februari of zo spoedig mogelijk na 1 februari indien op 31 januari nog geen beslissing is genomen op het ingediende verzoek. Indien een speler langer dan 1 jaar niet in bindende wedstrijden is uitgekomen, is het bovenstaande niet van toepassing. Een speler kan bij goedkeuring per direct worden overgeschreven.
  • Een verzoek tot overschrijving dat wordt ingediend na de eerste vrijdag van de maand maart, wordt automatisch verleend voor het volgende seizoen.

Competitie


Zaterdag start Excelsior M. voor her avontuur in de topklasse. Op eigen veld ontvangen de tricolores Spakenburg. De supporters hebben er alle vertrouwen in dat de wedstrijd tegen de grootmacht uit het amateurvoetbal op een succes zal uitdraaien en ook Cesco Agterberg liet op de presentatieavond weten dat er best kansen zijn voor zijn team. Spakenburg heeft de selectie aardig ververst, want het vorige seizoen verliep bijna dramatisch. De Blauwen wisten zich uiteindelijk via de nacompetitie in de hoogste klasse van het amateurvoetbal te handhaven.

Spelers uit de regio bij een BVO...


JOHAN VOSKAMP, PIET LANGEDIJK (en KORTSMIT....). spelen vandaag met Sparta bij Willem II. Na VVV en Volendam dus weer één van de teams die op papier mee strijden om een plaats in de eredivisie. De Tilburgers staan met 3 gespeeld 4, slechts 1 punt achter de Spartanen.
Wedstrijd is vanaf 20:00 uur te zien bij FOX

Excelsior R. (JANGA EN STANS) ontvangt vanavond koploper FC Dordrecht (3-9). De Rotterdammers hebben na 3 wedstrijden pas 2 punten bij elkaar gespeeld/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten