woensdag 21 augustus 2013

Woensdag 21 augustus 2013

Westlands nieuws


Feyenoord speelt morgenavond in Rusland de E.L. uitwedstrijd.tegen Koeban. In AD Sportwereld geeft Richard Grootscholten aan dat het in Rusland een lastig avondje kan worden. De Naaldwijker spreekt uit ervaring, want hij heeft zelf begin dit jaar enige tijd gewerkt aan de opbouw van de jeugdopleiding van deze club.

SC Feyenoord maakte in de zomer de overstap van de hoofdklasse zondag naar de 4e klasse zaterdag. Trainer Harry Akkermans (die een aantal jaar geleden stage voor TC1 liep bij Westlandia) is met zijn groep aan de stand verplicht om snel stappen te maken in het zaterdagvoetbal.
De vuurdoop was gisterenavond in de bekerwedstrijd tegen Vierpolders. Het werd uiteindelijk 10-0 voor de ploeg van Akkermans.

Overig voetbal nieuws


Geert den Ouden speelt al weer enige tijd bij VOC uit Rotterdam. De spits zal, vanwege een kruisband-operatie, voorlopig echter plaats moeten nemen op de bank.  Hij zal daar zijn trainer Peter de Haan gaan assisteren. VOC komt dit jaar uit in de hoofdklasse A bij Westlandia zo.

Een speler van Heerjansdam heeft zich gisterenavond in de oefenwedstrijd tegen Smitshoek op de kaart gezet. Zowel vóór als direct na de rust had hij een woordenwisseling met de scheidsrechter. De arbiter besloot daarom al na 30 seconden in de 2e helft dat iedereen kon gaan douchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten