vrijdag 24 augustus 2018

Nieuws vrijdag 24 augustus 2018



Zaterdag start  Excelsior M. voor het 3e seizoen van de 2e divisie. De tricolores moeten het opnemen tegen GVVV. De club uit Veenendaal heeft op het hoogste niveau van het amateurvoetbal nog nooit gewonnen in Maassluis.
Excelsior M. zal met nieuwe trainer Dogan Corneille proberen een goed seizoen af te werken. In de voorbereiding bleek het scoren in de oefenwedstrijden nog en probleem. Afgelopen dinsdagavond werd  bij FC 's-Gravenzande 3x gescoord en werd het hoofdtoernooi van de landelijke beker bereikt. GVVV sneuvelde in de voorronde op eigen veld tegen TEC.(3-0)
Katwijk verdedigt de titel en nieuwkomers zijn de kampioenen van de 3e divisies Jong Vitesse.en IJsselmeervogels. In de nacompetitie promoveerden ook Jong Almere en Scheveningen
Laatste onderling duel 0-0




Westlandia gaat na een geslaagde voorbereiding naar promovendus Goes. De Naaldwijkers wisten in 2 eerdere duels geen punten te behalen tegen de Zeeuwen. Adnan Bajic is komende zondag speelgerechtigd voor de groen-witten. Uit de nacompetitie voor het landskampioenschap  van het 2e teams hebben 2 spelers van de zondagselectie nog een wedstrijd schorsing openstaan.
Nieuw in deze competitie zijn  naast Goes, ook  Oss'20 Jong Volendam, en TEC.
Laatste onderling duel 5-2 voor Goes




Mageb'90 wil een nieuwe koers gaan varen die moet gaan leiden tot een gezonde en brede sportvereniging in Kanaleneiland
De club heeft o.a.de naam gewijzigd en zal dit seizoen in de hoofdklasse uit komen onder de naar SVA Papendorp.
Of de Utrechtse vereniging het einde van het seizoen gaat halen is wel afhankelijk van het oordeel van de rechter.  SVA Papendorp/Magreb'90 voert nog steeds strijdt tegen de fiscus. Er bestaat nog verschil van inzicht over een openstaande vordering van bijna 4 ton.
De gemeente voldoet wel aan haar verplichtingen. Het hoofdveld van Sportpark Papendorp is voorzien van een nieuwe laag kunstvezels
(bron AD)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten