donderdag 30 augustus 2018

Nieuws van donderdag 30 augustus 2018


FC –Gravenzande gaat in de 1e ronde van de competitie in de hoofdklasse op bezoek bij Rijnvogels.
Het team van trainer Richard Elzinga kan tevreden terugkijken op de voorbereiding. Er werden goede resultaten behaald in de oefenwedstrijden en ook in de KNVB beker was er winst tegen Quick (3e divisie)
Helaas was Excelsior M. in de 2e voorronde te sterk, anders had PSV op moeten draven op het Julianasportpark…
In januari speelden ook beide teams tegen elkaar op sportpark De kooltuin. Ondanks een goal van Jan Verduijn werd er met 3-1 verloren. Oud-Westlandia Ivailo Staal scoorden alle goals. Hij speelt nu voor 
Laatste ontmoeting 3-1 winst Rijnvogels





Excelsior M. gaat op bezoek bij Rijnsburgse Boys. Beide teams wonnen hun openingswedstrijd. Voormalig Westlandianen trainer Wilfred van Leeuwen en aanvaller Jeroen Spruijt zullen met een goed resultaat voor eigen publiek winnen debuteren.
De tricolores wonnen afgelopen zaterdag verdiend van GVVV. Er werd in dat duel zelfs geen enkele kans weggegeven aan het team van Nick Oosterlee
Laatste ontmoeting nov 2017 2-1 voor RBB




Westlandia ontvangt op zondag het Limburgse EVV. De Limburgers kwamen 2x eerder in actie op de Hoge Bomen. Beide keren kon men met een nederlaag op zak retour naar Echt.
Vorige week woensdag was iedereen zeer te spreken over het bereiken van het hoofdtoernooi van de KNVB-beker (knappe 2-1 winst tegen SteDoCo). Dat VVV-Venlo nu naar Naaldwijk komt maakt het extra mooi.
Echter de zeperd in de 1e wedstrijd tegen debutant Goes (4-0 nederlaag) was niet ingecalculeerd. Trainer Edwin Grünholz zal van zijn mannen verwachten dat ze nu wel op tijd én scherp starten.

Laatste ontmoeting 3-1 winst Westlandia in Echt




De overige standaardteams starten dit weekend met de poulewedstrijden voor de districtsbeker. In de poules van de 1e en 2e klassers zijn 2e plaatsen voor de 1e ronde te verdienen.
Voor de overige poules is 1 plaats beschikbaar. De hoofdklassers stromen na de poulefase pas in.
Aan de einde van de rit is voor de ½ finalisten een ticket voor de TOTO-KNVB beker te verdienen. Te Werve heeft door het bereiken van die ½ finale in het afgelopen seizoen nu een gave thuiswedstrijd tegen Ajax geloot.
Mooie uitdaging voor de regioteams om zo ver als mogelijk te komen in dit bekertoernooi.
Poules en programma staat HIER


Geen opmerkingen:

Een reactie posten