zaterdag 18 augustus 2018

Nieuws van zaterdag 18 augustus 2018

Dit weekend start ook voor  het amateurvoetbal het nieuwe seizoen met officiĆ«le wedstrijden en wel voor de  1e voorronde van de TOTO-KNVB-beker. Uit de regio komen in deze ronde 2 teams in actie
  • FC 's-Gravenzande ontving zaterdag om 14:30 uur Quick H. dat uitkomt in de 3e divisie zo.  Als debutant in dit bekertoernooi won de FC met 3-2 (goals Gijs Abbas, Pascal Broch en Frank Broos.
    Komende dinsdag is Excelsior M. de  volgende tegenstander op het Julianasportpark.
  • Westlandia zo. speelt bij oude bekende JOS/Watergraafsmeer. Er was verlenging nodig. Na 90 minuten was de stand nog 0-0.  Invaller Melvin Vissers brak de ban en scoorde in de 93e minuut 1-0. voor de Naaldwijkers. Wisselspeler Salaheddine el Mhamdi verdubbelde de voorsprong, maar JOS/W. scoorde in de 100e minuut de aansluitingstreffer. De 2e verlening was rommelig en spannend. Er werd echter niet meer gescoord. Westlandia speelt in de 2e voorronde thuis tegen SteDoCo
  • Jeroen Spruijt heeft zijn debuut gemaakt voor Rijnsburgse Boys. Hij luisterde zijn debuut in de bekerwedstrijd tegen Ajax am, op met een eigen goal. Uiteindelijk wonnen de Uien van hoofdtrainer Wilfred van Leeuwen met 3-1 en plaatsen zich voor de 1e ronde van de beker
  • Albert v.d. Dussen verloor bij zijn debuut als trainer van Barendrecht (2e divisie) in de verlenging met 2-1 bij hoofdklasser DFS
Het complete bekerprogramma van de 1e en 2e voorronde staat HIER

Westlandia za. 1 speelde op de Hoge Bomen tegen Honselersdijk. In een leuke en sportieve wedstrijd werd het uiteindelijk 1-1. Danny Bijl kopte na rust de 1-0 binnen uit een goed genomen corner. Tom van Veen mocht vlak voor tijd vanaf 11 meter de 1-1 binnenschieten.
Komende dinsdagavond is DSO de 2e tegenstander van Westlandia in de Transport People nederlaagserie.