zaterdag 5 mei 2018

Nieuws van zaterdag 6 mei 2018



Van  de site van SV Den Hoorn
Komend seizoen treedt de 62-jarige oefenmeester Frank Kuijl in dienst bij voetbalvereniging SV Den Hoorn. Deze ervaren trainer, in het verleden o.a. werkzaam bij F.C.‘s-Gravenzande, volgt Ronald Hes op als hoofdtrainer.
Bestuur en Technische Commissie zijn daarnaast zeer content dat Ronald komend seizoen als trainer bij de club betrokken zal blijven.





Van de site van Excelsior M.
Met ingang van komende seizoen zal Dogan Corneille de nieuwe hoofdtrainer zijn van Excelsior Maassluis. Corneille volgt hiermee Jeroen Rijsdijk op die na drie succesvolle seizoenen vertrekt naar Sparta Rotterdam. De 44-jarige inwoner van Rotterdam tekent een contract voor de duur van één seizoen.
Met het plotselinge vertrek van Jeroen Rijsdijk naar Sparta Rotterdam had de Technische Commissie slechts een korte periode om een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen. Uiteindelijk is er snel geschakeld en is het oog gevallen op Dogan Corneille.
Corneille heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring in de top van het amateurvoetbal en is onder andere hoofdtrainer geweest bij ASWH, RVVH, Kozakken Boys, Noordwijk en IJsselmeervogels. Momenteel is de toekomstige oefenmeester van Excelsior M werkzaam bij Willem II als assistent-trainer bij de hoofdmacht.
x




Geen opmerkingen:

Een reactie posten