dinsdag 8 mei 2018

Nieuws van dinsdag 8 mei 2018


Het wordt komende donderdagmiddag vanaf 14:30 uur  in Delft een topdag voor FC 's-Gravenzande. Als eerste Westlandse club heeft de FC de finale van de districtsbeker bereikt.
Op het hoofdveld van DHC moet in de finale aangetreden worden tegen Sportlust'46. De ploeg uit Woerden pakte in de 1e klasse A de 1e periode, maar moet zich door een slechte reeks wedstrijden richten op de nacompetitie voor promotie.
FC 's-Gravenzande zit nu in een flow en is qua verliespunten lijstaanvoerder in P3 in de hoofdklasse. Ook staat de fusieclub in de 1/2 finale van de Flynth Westlandcup én het Haaglanden Voetbaltoernooi.
Het kan dus voor de regio een interessante finale worden. Vanuit 's-Gravenzande gaan er nu al 4 bussen met supporters naar de Brasserskade

ZO zonde ..... FC 's-Gravenzande verliest met 2-0 de finale.




MSV'71 haalt vanavond in de 3e klasse in tegen Quick Steps. De Hagenezen zijn al voor 99,9% verzekerd van een langer verblijf in de 3e klasse. Voor MSV'71 is degradatie naar de 4e klasser.
Eindstand 2-4




Loosduinen oefent vanavond bij Quintus. Beide ploegen bereiden zich voor op een spannend slot in de 4e klasse. Promotie is voor beide teams één van de doelstellingen voor dit seizoen. Loosduinen kan dat nog via de titel bewerkstelligen. Quintus heeft een (vervangende) periode nodig.
Eindstand 1-4





Geen opmerkingen:

Een reactie posten